Lehet hogy túl gyakran etetem?

Hagyd el az éjszakai evést. De bőven elég, ha 10-12 percig szopik. Ha ezalatt nem lakik jól, akkor tovább már csak cumizik.
Ha jó baba,gyarapodik szépen, akkor nem eszik keveset.
Köszi a gyors választ, csak megijedtem hogy esetleg apad a tejci...
általában így eszünk:
3:00 - 4:00 körül
7:30
10:00
13:00
16:00
18:00
20:00
Most este 8 kor evett.. Az a tervem, hogy amikor lefekszem aludni (kb 11kor)megetetem álomban (nem ébred fel már próbáltam...) és utána viszont csak 5körül kap megint... (3:00 - 4:00 helyett)
Így végül is kap + 1 étkezést... és aztán pár nap múlva elhagyom az 5 órásat is ... mert utána már fél 8 kor szokott enni... És akkor ugyan annyi étkezésnél leszünk csak főleg nappal kénytelen enni...
Mit gondoltok?

Nem eteted túl gyakran, ha akkor adsz neki, amikor kéri:). Ez az igény szerinti szoptatás.
Az éjszakai szoptatást elhagyni még nagyon korai, megvan a jelentősége az elégséges anyatej termelésében:).
Cikkeket linkelek Neked, amelyekben az igény szerinti szoptatásról olvashatsz, azért, hogy megnyugodj, semmi gond a babád étkezési szokásaival és azzal sem, ahogyan táplálod őt:).
...

Vagyis 4 É-módszer?
Hm, ez sajnos nem olyan szoptatásbarát, mint amilyennek tűnik. Lehet, hogy most flottul működik, de megvan az esélye, hogy hosszabb távon még lesz emiatt (is) gondod.

Milyen ugrásokra?
Most már így eszünk:
7:00körül
10:00
13:00
16:00
20:00
23:00 - és 24:30 között amikor éppen lefekszem álometetés, nem ébred fel csak szopizik... Most már eszik szépen 100-150 között alkalmanként, de kell egy kicsi sűrítőt tenni a 30ml tejbe amit előre lefejek és aztán szopizik tovább amennyi tetszik...mert nagyon sokat bukott és azt mondták hogy ez már egy enyhe reflux
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!