Mellgyulladás. Mit tegyek? Szenvedek.

Szia!
Menete:
-Háziorvos- suprax antibiotikum kiíratás (szoptatás alatt is lehet)
-masszírozás, utána szoptatás, ha van még benne, lefejés
Nagyon lassan gyógyul, nagyon macerás, de pár nap alatt jobb lesz az antibiotikumtól.

nem vagyok orvos, de mellgyulladásom volt. 40 fokos, kikelni nem bírtam az ágyból.Nekem supraxot írt fel a doki, azt mondta, ezt lehet ilyenkor is szedni. (Valószínű,akkor augmentint is.)
Nem kellemes, vagy másfél-2 hétig tartott míg lelohadt, de mint írtam az antibiotikumtól már úgy 2-3. nap legalább annyira jobban lettem, h ellássam a babát.

Nekem a dokim Semicilint írt fel és szoptattam. kb. 3 nap alatt helyre rakott.Ugyan így voltam mint te,azt hittem megőrülök.
Meleg borogatás,szopiztass amennyit csak tudsz,még ha beleőrülsz akkor is+fejjél,és masszírozd.
Jobbulást!!! :(

7es! Miért köveznénk meg?:) Én is tettem rá+ benyomott a férjem a kádba és hűtőfürdőztetett. (A 40 foknál, nem vicc, még akkor doki se látott)
Én csak azért nem írtam a jeges borogatást, mert nekem nem vált be,-meg hosszasan tényleg nem is szabad,- igazság szerint az antibiotikumtól lettem jobban.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!