Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mellgyulladás. Mit tegyek?...

Mellgyulladás. Mit tegyek? Szenvedek.

Figyelt kérdés
Éjszaka kezdődött. Kemény csomók vannak a mellemben, tűz forró a mellem, szinte süt, 38 fokos láz, gyengeség. Forró mellzuhanyt vettem, masszíroztam, de nem múlik. Ha szoptatok, utána fejek, egy darabig jó, de utána kezdődik előről. Voltam az ügyeleten, de felesleges volt. Más hogy kezelte?
2012. nov. 17. 15:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Menete:

-Háziorvos- suprax antibiotikum kiíratás (szoptatás alatt is lehet)

-masszírozás, utána szoptatás, ha van még benne, lefejés

Nagyon lassan gyógyul, nagyon macerás, de pár nap alatt jobb lesz az antibiotikumtól.

2012. nov. 17. 15:16
 2/9 A kérdező kommentje:
szia! Augmentint írtak fel azt ügyeleten. Ez a láz megrémít. :(
2012. nov. 17. 15:19
 3/9 anonim ***** válasza:

nem vagyok orvos, de mellgyulladásom volt. 40 fokos, kikelni nem bírtam az ágyból.Nekem supraxot írt fel a doki, azt mondta, ezt lehet ilyenkor is szedni. (Valószínű,akkor augmentint is.)

Nem kellemes, vagy másfél-2 hétig tartott míg lelohadt, de mint írtam az antibiotikumtól már úgy 2-3. nap legalább annyira jobban lettem, h ellássam a babát.

2012. nov. 17. 15:29
 4/9 anonim ***** válasza:
ja, amúgy (mert ezért is tudom) 40 fokos lázig lehet szoptatni. És tényleg egyébként, szopizott ugyanúgy.
2012. nov. 17. 15:30
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem a dokim Semicilint írt fel és szoptattam. kb. 3 nap alatt helyre rakott.Ugyan így voltam mint te,azt hittem megőrülök.

Meleg borogatás,szopiztass amennyit csak tudsz,még ha beleőrülsz akkor is+fejjél,és masszírozd.

Jobbulást!!! :(

2012. nov. 17. 15:48
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! Persze a kislányka (2hetes) reggel óta aludt kb. 2 órát, kezdem azt hinni, hogy nem bírom tovább... :(
2012. nov. 17. 15:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Tudom megfogtok kövezni de nem bírtam annó a fájdalmat, én bizony lejegeltem egy zacskó borsóval. Percek alatt elmúlt a láz meg minden. Nem ment el a tejem!!!
2012. nov. 17. 21:51
 8/9 anonim ***** válasza:

7es! Miért köveznénk meg?:) Én is tettem rá+ benyomott a férjem a kádba és hűtőfürdőztetett. (A 40 foknál, nem vicc, még akkor doki se látott)

Én csak azért nem írtam a jeges borogatást, mert nekem nem vált be,-meg hosszasan tényleg nem is szabad,- igazság szerint az antibiotikumtól lettem jobban.

2012. nov. 18. 13:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Én csak fejtem és szoptattam, nekem is forró volt. Én ezek után mindig jegeltem.Állítólag tilos, de nekem 2 nap alatt elmúlt.
2012. nov. 22. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!