Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatási pozíciók? Tudnátok...

Szoptatási pozíciók? Tudnátok javasolni párat?

Figyelt kérdés
Én mindig fekve szoptatom,de ez az éjjeli etetésnél nem a legjobb,mert sajnos sokszor (hiába próbálom nyitva tartani a szemem) bealszok és egy óra múlva arra eszmélek,hogy cuppog a babám mellettem. Még nem történt baj,de félek,hogy egyszer egy ilyennél ráfordulok,vagy mivel nincs megbüfiztetve... Értitek :( segítsetek kérlek. Próbáltam már úgy szoptatni,hogy a karomba vettem,ülve,de nehéz a cicim magasságában tartani a fejét fél órán keresztül.
2012. nov. 8. 09:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Szia! Igen,vettem. Így sokkal könnyebb és ha épp nem szoptatok,akkor ezen lazulok :)) nagyon kényelmes! Esténként ezt használom,napközben viszont fekve etetem a babát, így ha elalszik,akkor nem kell felvernem,nyugodtan szundizhat. Köszi a tippet,azt hittem ez is csak egy felesleges dolog a sok közül,de tényleg jó :)
2012. nov. 12. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!