Szoptatási pozíciók? Tudnátok javasolni párat?
Figyelt kérdés
Én mindig fekve szoptatom,de ez az éjjeli etetésnél nem a legjobb,mert sajnos sokszor (hiába próbálom nyitva tartani a szemem) bealszok és egy óra múlva arra eszmélek,hogy cuppog a babám mellettem. Még nem történt baj,de félek,hogy egyszer egy ilyennél ráfordulok,vagy mivel nincs megbüfiztetve... Értitek :( segítsetek kérlek. Próbáltam már úgy szoptatni,hogy a karomba vettem,ülve,de nehéz a cicim magasságában tartani a fejét fél órán keresztül.2012. nov. 8. 09:48
2/11 anonim 

válasza:

Szia nállam ugyan ez volt szopipárna a megoldás nagyon egyszerű rajta szopiztatni..:-))
3/11 anonim 

válasza:

Én is szopipárnáztam, kényelmes volt mindkettőnknek.
4/11 Denisa W. 

válasza:

Miért történne bármi baj, ha elalszol fekve szoptatás közben? 9 hónapos lányomat kezdetektől fekve szoptatom éjjel, együtt alszunk. Ha nem alhatnék vissza szopizás közben, már régen kibuktam volna a fáradságtól. Kizárt, hogy kárt tehetnék benne, alvás közben is tudják az ösztöneim, hogy mellettem van. Büfiztetni meg nem feltétlenül szükséges éjjel, én csak akkor büfiztettem meg a lányom, ha jelezte, hogy valami nem oké (sírt, vagy csapkodott a karjaival). Éjszaka gyakran szopizó babáknál hosszútávon szerintem az együttalvás az egyetlen járható illetve jól tolerálható út. Szerintem ne aggódj, hogy bajt okozol ezzel. :)
5/11 anonim 

válasza:

Szopiárnán hogy csináljátok? Nekem ikreim vannak, hónaljtartásban szopiztattam őket egyszerre, de már csak a kislányom szopizik. Megszoktuk ezt a pózt, nem áll a kezem másra. Csak így kell a hátam mögé 2 nagypárna, hogy a falhoz ne érjen a lába. De ha megyünk anyósékhoz néha 1 baba miatt nem vinném max a szopipárnát, tudtok szopipárnás másik pózt? (1 babához hónaljtartásban nem is kell a szopipárna, de a 2 bazinagy párna mögém igen)
6/11 A kérdező kommentje:
nem tudom,egyszerűen félek,hogy ráfekszem és ... mondjuk eddig akárhányszor elaludtam úgy ébredtem,ahogy voltam. Fogtam a mellem és ugyanabban a pozícióban keltem :) de ki tudja ... szopipárnát ki fogom próbálni,remélem így menni fog az ülős póz.
2012. nov. 8. 13:54
7/11 anonim 

válasza:

www.lll.hu
tele van tök jó pozíciókkal, én is innen lestem...:)
8/11 anonim 

válasza:

Van egy bazi nagy fotelem ami közvetlenül az ágy mellett van. Ha jobb oldalon szoptatok akkor felrakom a lábam a támlákra és azon támaszkodom. Ha bal oldalt akkor a kispárnámat a karom alá gyűröm. Szerintem túl drágák a szopipárnák és a kispárna is ugyanolyan jó.
9/11 anonim 

válasza:

Az én szopipárnám 2000Ft volt, és már a 3. gyereket szolgálja:D Ha idő függvényében nézem, akkor is kb. 300Ft/évbe került:D
10/11 anonim 

válasza:

a második válaszolo vagyok azt nem irtam megéri az árát kislányom már 3 éves igaz már nem szopizik de imádja szivesen ücsörög benne mint egy fotelba ...:-)még mindig nagyon szereti...és te vettél már?kiprobáltad?Tényleg nagyon egyszerű rajta szopiztatni ..:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!