Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás és menstruáció?

Szoptatás és menstruáció?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap volt egy hónapja,hogy szültem.Sajnos nem tudom szoptatni a kicsit,mert alig van tejem.Van-van,de hát kb szomjoltásra se lenne elég neki,mert 120-140ml-et eszik,nekem meg két mellből ha lejön 40ml az csoda.Tehát tápszert eszik 1hónapja már.Eddig ittam a tejszaporító teát,fejtem 3óránként,de már max csak este fejek,mert nincs is rá időm.Ha ez így lesz,akkor mikor várható a menstruáció kb?Amig van kicsi tej is,addig lehet meg sem fog jönni?

2012. nov. 5. 13:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Szoptatással kapcsolatban csak annyit mondanék, hogy ne add fel. Hozták már vissza ennél sokkal "rosszabb" mennyiséget adó kismama tejét is.

Nézz szét itt.

[link]

Mensi. Én még mindig szoptatok, és egy évvel szülés után jött meg.

Egyénenként változó. Van akinek alig telik le a gyermekágy, és már meg is jön. Van, akinek pár hónap kell.

2012. nov. 5. 13:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Tényleg nem befolyásolja a tej mennyisége a mensit.

Én 17 hónapig szoptattam, és 7 hónapos volt a fiam mikor megjött elsőnek.

Húgomnak egyáltalán nem jött meg míg szoptatott.

Ez egyénenként változó.

De olyan pici a babád, én is lehet próbálkoznék még a szopiztatással...persze csak míg nem frusztrál és nem merít ki teljesen a dolog.

2012. nov. 5. 14:02
 3/3 sumergo ***** válasza:
Rengeteg tejem volt, mégis 6 hetes sem volt a lányom, mikor először megjött, és azóta is rendszeres. A lányom még szopik, egy éves.
2012. nov. 5. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!