Szoptatás és menstruáció?
Sziasztok!
Tegnap volt egy hónapja,hogy szültem.Sajnos nem tudom szoptatni a kicsit,mert alig van tejem.Van-van,de hát kb szomjoltásra se lenne elég neki,mert 120-140ml-et eszik,nekem meg két mellből ha lejön 40ml az csoda.Tehát tápszert eszik 1hónapja már.Eddig ittam a tejszaporító teát,fejtem 3óránként,de már max csak este fejek,mert nincs is rá időm.Ha ez így lesz,akkor mikor várható a menstruáció kb?Amig van kicsi tej is,addig lehet meg sem fog jönni?
Szia!
Szoptatással kapcsolatban csak annyit mondanék, hogy ne add fel. Hozták már vissza ennél sokkal "rosszabb" mennyiséget adó kismama tejét is.
Nézz szét itt.
Mensi. Én még mindig szoptatok, és egy évvel szülés után jött meg.
Egyénenként változó. Van akinek alig telik le a gyermekágy, és már meg is jön. Van, akinek pár hónap kell.
Tényleg nem befolyásolja a tej mennyisége a mensit.
Én 17 hónapig szoptattam, és 7 hónapos volt a fiam mikor megjött elsőnek.
Húgomnak egyáltalán nem jött meg míg szoptatott.
Ez egyénenként változó.
De olyan pici a babád, én is lehet próbálkoznék még a szopiztatással...persze csak míg nem frusztrál és nem merít ki teljesen a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!