Miért sír a 3hónapos babám 5 perc szopizás után?
Figyelt kérdés
Eszik kb.5-6 percig folyamatosan és utána elkezd sírni megszoktam ilyenkor büfiztetni hátha az a baj, de ha próbálom visszatenni a cicim a szájába még jobban rázendít és percekig üvölt üveghangon.Miért csinálja ezt nem éhes vagy ne jó a tejem?Félek nehogy emiatt elapadjon!2012. nov. 3. 12:58
1/3 anonim válasza:
Nagyon spriccel a tejed?Nem lehet hogy hirtelen eszik?Vagy lassan jön és csalódott?
2/3 anonim válasza:
Nekem is csinált ilyet a kislányom amikor kb. ennyi idős volt. Néha nem lehet tudni mi bántja őket, esetleg csak találgatni lehet mi nem esik jól nekik. :) Lehet, hogy fáj a kis pocija és nem elég neki, hogy felül kijön aminek ki kell jönnie, hanem alul is ki kellene ... (mármint itt a pukira gondolok) Az is lehet, hogy álmos és nyűgös... Esetleg nem jó a pozíció ahogyan szopizik és nem tud rendesen enni...Sok minden lehetséges.
3/3 xStefix válasza:
Ekkortájt a babák már nagyon ügyesen szopiznak, viszont a hátsótej kiszívásához már nem mindig van türelmük. Főleg akkor igaz ez, ha szopi közben el is szokott forogni, mert annyira érdekli a külvilág.
De persze azok is lehetséges okok, amiket feljebb írtak.
Próbálkozz bátran azzal, amire tippelsz. Böfi, lábtorna, besötétítés, zavaró ingerek kizárása stb.
Ha az van, amit én írtam, akkor, ha nem tudod ugyanarra a melledre visszatenni, próbáld a másikra. De azért arra figyelj közben, hogy ha az elsőben maradt még tej, rövid időn belül azért az is kiürüljön. Vagy ha egyik cici se kell neki, lehet, hogy rövid idő után újra kér majd; akkor szoptasd így, több részletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!