Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van hogy a 2hetes babám csak...

Van hogy a 2hetes babám csak 4*-5* szopik egy nap mondjuk akkor rendessen bekajál. Fent van sokat de néha 4-5órát is alszik és az éjszaka is 6 órán át átálussza az éjszakát viszont a sulya szépen megy! Változtassak valamit?

Figyelt kérdés
Azt mondják ébresszem meg 2-3óránként szopni de akkor csak nyügös és el sem fogadja a cicit ugy mint mikor ő ébred. Szerintetek? Jah és nem sárga. Normális h enyit is tud aludni egyfolytába?
2008. máj. 22. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!Az én lányom is 2 hetes ő is végigalussza az éjszakát és nappal 2-3 óránként ébred enni.A doktornő és a védőnőm azt mondta nem szabad felébreszteni majd ő jelez ha éhes.A fontos,hogy szépen fejlődik és kiegyensúlyozott.
2008. máj. 22. 16:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem szabad felébreszteni!!! Az én kisfiam most 8 hetes, és hasonlóan eszik ő is mint a tiéd. Én az első hetekben megijedtem, hogy miért alszik ilyen sokat, és miért nem eszik sűrűbben. Ezért elkezdtem 3 óránként ébresztgetni. Szörnyű volt! Szegény azt sem tudta, hogy mi van, és a nap végére teljesen "kikészült". Mondta a doki és a védőnő is, hogy ezt nem szabad csinálni! Azóta akkor szopizik, amikor jelzi, hgy éhes. Ez általában 4 óránként van. Viszont éjszaka 8-tól 5-ig alszik, és akkor sem költöm fel. Nagyon szépen gyarapszik, és nagyon kiegyensúlyozott baba. :)
2008. máj. 22. 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerinetm a legnagyobb marhaság olyan tanácsot adni, hogy ébreszd fel ,mert ennie kell. Gondolj bele, legszebb álmodból ébresztelek, hogy gyere kajálni! Szerinted mennyire volnál éhes mondjuk reggeler? :))) Tudom nekem is ezt mondta a védőnő én pedig nem tettem. Most 19hós már a kisfiam, van rendes napirendje, de kicsinek is akkor és annyit szoptattam ahogy ő kívánta! /hetesen óránként is, mert akkor így kívánta. (elég fárasztó volt, de 1hét alatt visszaállt a régi rend)Most azzal zsibbaszt a védőnő, hogy miért 9-kkor reggelizik a gyerek, akkor már a tízórai ideje van lassan, keltsem fl korábban. Ki kellett ábrándítanom: nem tudom korábban ébreszteni, MERT ENGEM IS A GYEREK KELT! :)))))

Szóval ahogy a picid kívánja úgy csináld szerinetm.

Boldog babázást!

2008. máj. 23. 07:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Én egyszer próbáltam ébreszteni, de hiába, mert nem evett semmit, és utána csak 2 óra nyűglődés következett.

Na soha többet nem csináltam ilyet :)

2008. máj. 23. 08:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz.Az én lányom, ma már 2 és fél éves, nagyon pici koraszülött baba volt(800 gr), nem is nagyon akart hízni az elején, ezért a védőnő mondta hogy ébresszem éjszaka is enni, mert nem fog hízni.Én hülye megtettem, az eredménye az lett, hogy többszöt is úgy félrenyelt, hogy alig bírtam kirázni szegényből a kaját.Mondtam is a védőnőnek hogy alvó állapotomban én sem tudok enni:)

Úgyhogy hagytam akkor kelni és enni amikor Ő akart, és így szépen elkezdett hízni is.

2008. máj. 23. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!