Valaki itt azt írta hogy a lefejt tejet jégkockatasakba tárolja és úgy rakja be a mélyhűtőbe. De azt hogy lehet fertőtleníteni? Ez jó megoldás?
Figyelt kérdés
2008. máj. 22. 12:59
1/10 anonim válasza:
Én aventes tároló poharakba tettem. Nem baj, ha nincs tele, viszont ezt így sosem kellett töltögetni jobbra balra, sem a fagyasztáshoz, sem később az etetéshez.
2/10 anonim válasza:
Èn a gyógyszertárból hoztam 50ml-es dobozkákat.lehet bármilyen méretüt hozni.A tasakot nagyon fertötleníteni nem lehet,mert a forró vizet nem bírja,esetleg jó meleg vízzel kimosni,majd teljesen megszárítani,mert a nedvességben szaporodnak a bacik.
3/10 anonim válasza:
Hát, max. sterilizáló folyadékkal lehet átmosni. Én is jégkockatartóba teszem, de úgye azt ki lehet főzni...
4/10 anonim válasza:
na bmeg, én meg lefagyasztottam csak úgy... medelás zacsiban, ki se mostam, semmi, dobhatom ki... Milyen okos a kérdező.. Eszembe sem jutott!!!!
5/10 anonim válasza:
Én nem fertőtlenítettem ki. Nagy baj? Medela zacsi és jégkockazacsi. Dobjam ki azt a rengeteget?
6/10 anonim válasza:
Sziasztok!Én vagyok a jégkockatartós.Nekem ezt a védőnőm ajánlotta annak idején.Drága dobozkákkal,direkt tejeszacsival nem bírtam volna anyagilag.Még a szomszédok fagyasztójában is az én tejem volt,mert olyan rengeteg volt.Ezek szerintem nem bírják a kifőzést.Én ahogy a dobozból kivettem,töltöttem bele.A saját tejeteket egyébként forralni sem kell.
Nekem, illetve 2 gyerekemnek,soha semmi problémánk nem volt ebből.Mindketten a főzelékbe kapták a fagyasztott tejet,mert friss volt 1 évig.Most 2és 5évesek egészségesek.Sok sikert!!!
7/10 anonim válasza:
A medelás zacskó steril!!!!!!!!
8/10 anonim válasza:
Szia! Annó én is jégkockatartó műanyagba fagyasztottam le az anyatejet. Van sterilizáló folyadék, azzal ki lehet fertőrtleníteni és nem lesz baj.
Szerintem teljesen jó megoldás és olcsó is.
14 hetes kismama
9/10 A kérdező kommentje:
A nayon kedves válaszadanónak írnám hogy ha nem tud értelmesen és szépen válaszolni nem kötelező reagálni a kérdésemre.Még jó hogy ő ilyen okos és mindent tud.
2008. máj. 23. 19:59
10/10 anonim válasza:
Bocsánat, de én pozitív értelemben mondtam, hogy bennem fel sem merült ez a kérdés, és jó, hogy feltette valaki, mert még időben megtudom, hogy mennyit dobjak ki, és ezentúl hogyan sterilizáljam a tasikat... De mint később kiderült, a medelás zacskók sterilek. De nem haragszom hogy félreértettél... Mással is előfordul ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!