Homeopatias tejszaporitot?
Figyelt kérdés
Tudna valaki ajalani valami jot ami hasznos is!Elore is koszi2012. okt. 21. 09:12
1/5 anonim válasza:
Ahogy a húgom mondaná: fejés, fejés, fejés. 1 hónap alatt sikerült visszaállítania az eredeti állapotot. Volt, hogy éjjel se aludt, mert végig fejt. Igaz, ideje nulla volt ezalatt az egy hónap alatt, mert vagy etetett, vagy szopott, de újra sok teje van. Pedig nagyon sokat szidta anyu, és jónéhány ismerőse, hogy miért nem tesz le róla. Neki így tiszta a lelkiismerete. Remélem, én is ilyen kitartó leszek.
Amúgy 4 és fél hónapos most a kisfia, és a problémát abból eredezteti, hogy az éjjelt átalussza már 6 hetes kora óta. Most, hogy újra van teje, éjjel is egyszer felkel fejni, mintha a picurt etetné. Így a melle elhiszi, hogy szükség van a tejre.
3/5 anonim válasza:
Én az Urtica Urens ch5-öst szedtem és sokat fejtem, meg ittam a hippes tejszaporító teát. Nekem ez a kombináció bevált, másfél éves koráig szoptattam. Az eleje nagyon nehéz volt, de megérte. Sok sikert!
4/5 Moncsycsy válasza:
laktoherb tea nekem egy teától lett tejem azóta is napi egyet iszok és van rendesen. 3 hetes kislány anyukája
5/5 anonim válasza:
Igyal anizs, komeny, kapor teakat es masszirozd, fejd ki a bennemarad tejet, feluton cserelj mellet, hogy mindkettot ingerelje. Es annyi tejed lesz h csak gyozze kiszopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!