Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szedjem még tovább a homeopáti...

Szedjem még tovább a homeopátiás bogyót, és igyam a laktoherb teát?

Figyelt kérdés
Adokinőm szerint csak addig lesz tejem amig szedem ezeket!Most 5hónapos a kisbabám,csak szopizik!szerintetek is szedni kell????
2012. szept. 18. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Én semmi ilyan vackot nem ettem. Most 6 hónapos a kisfiam és rengeteg tejem van. Enni és inni kell rendesen. Sokkal többet eszek és iszom mint terhesen. És nem híztam el.Alkohol mentes sört iszok még. Ennyi!
2012. szept. 18. 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy a bogyót és a teát egyszerre inkább ne. és a bogyót is inkább csak kúraszerűen, tehát pl. 5 napos kúra:

1-2. nap: 3-szor 5 golyó

3-4. nap: 2-szer 5 golyó

5. nap: 1-szer 5 golyó

Ha sokat szedsz az ellenkezőjét érheted el...

Én is eleinte laktoherbet ittam, aztán váltottam mecsek tejszaporítóra, azt iszok minden nap 1 l-t, 4 hós a babym, és van normálisan tejem, pedig én is bogyóztam, de annyira nem vált be, főleg nem a kettő egyszerre.

2012. szept. 18. 13:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Minden anyatejképző szerre igaz, hogy csak akkor jó használni őket, amikor szükség van rájuk. Nem jó állandóan tejképző teákat inni, mert hozzászokik szervezetünk és utána már akkor sem hat, ha szükség lenne rá.
2012. szept. 18. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Hülye a dokid.

Nem kell szedni. Ha már 5 hónapja szoptatod, akkor lesz tejed akkor is, ha ezeket nem szeded, vagy csak az egyiket.

Lassan úgyis hozzátáplálsz, nem is lesz szükség arra, hogy dőljön a tej a melledből.

2012. szept. 18. 14:44
 5/5 xStefix ***** válasza:
100%

Mindkettő tejSERKENTÉSRE való eredetileg, nem tej-fenntartásra. Illetve sokszor inkább placebóként működnek.....

Az elég tej kulcsa a helyes szopis gyakorlat, a megfelelő folyadékbevitel és a kiegyensúlyozottság. Ha ez megvan, más nem kell. ;)

2012. szept. 18. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!