Szedjem még tovább a homeopátiás bogyót, és igyam a laktoherb teát?
Én úgy tudom, hogy a bogyót és a teát egyszerre inkább ne. és a bogyót is inkább csak kúraszerűen, tehát pl. 5 napos kúra:
1-2. nap: 3-szor 5 golyó
3-4. nap: 2-szer 5 golyó
5. nap: 1-szer 5 golyó
Ha sokat szedsz az ellenkezőjét érheted el...
Én is eleinte laktoherbet ittam, aztán váltottam mecsek tejszaporítóra, azt iszok minden nap 1 l-t, 4 hós a babym, és van normálisan tejem, pedig én is bogyóztam, de annyira nem vált be, főleg nem a kettő egyszerre.
Hülye a dokid.
Nem kell szedni. Ha már 5 hónapja szoptatod, akkor lesz tejed akkor is, ha ezeket nem szeded, vagy csak az egyiket.
Lassan úgyis hozzátáplálsz, nem is lesz szükség arra, hogy dőljön a tej a melledből.
Mindkettő tejSERKENTÉSRE való eredetileg, nem tej-fenntartásra. Illetve sokszor inkább placebóként működnek.....
Az elég tej kulcsa a helyes szopis gyakorlat, a megfelelő folyadékbevitel és a kiegyensúlyozottság. Ha ez megvan, más nem kell. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!