Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Előfordul még másnál is, hogy...

Előfordul még másnál is, hogy a 16 hónapos kisgyereke naponta körülbelül 6 alkalommal is szopik?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem lehet "leállítani", annyira erőszakosan követeli és olyan erős nagyfiú már, hogy elviselhetetlen hisztit csap, ha nem kapja meg...:-)
2009. aug. 7. 23:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az előttem szólóhoz még annyit.nem tartalmaz kevesebb ellen anyagot később sem,hiszen szükége van a kis totyogónak rá ugyanis ebben a korban mindent a szájába vesz.
2009. aug. 9. 12:25
 12/12 xStefix ***** válasza:
100%

Mondjuk ez is logikus - tutipontosat én tényleg nem tudok az összetétel változásáról. De ha így van, akkor meg pláne nem értem, miért terjed, hogy az anyatej x idő után egészségtelen lesz... :)

előző

2009. aug. 9. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!