Jól csinálom a szoptatást? Lent:
Ha szép lassan, kényelmesen eszik, akkor egyáltalán nem biztos, hogy nyelt annyi levegőt, hogy mindenáron büfiztetni kelljen. Nekem kicsit sok a negyed óra.
Egyébként semmit sem csinálsz rosszul. Gyenge még a babád, elfárad a szopásban, ezért vannak a szünetek.
Minél nagyobb lesz, annál gyorsabban fog megkajálni, hacsak nem a kényelmes, nézelődő típus lesz, mert akkor ő nagyon ráér a cicizéssel :)
Miből látod, hogy éhes? Ha hozzáérsz a pofijához, akkor rögtön ráfordul? Mert ha nem, akkor nyugodtan várj a szoptatással. Ha feleslegesen sokszor rakod cicire, akkor lehet könnyen hasfájós.
Nem kel izgulnod, a lényeg, hogy van tejed, a baba szívesen szopik, majd "összecsiszolódtok". Mindkettőtök rutinosabb lesz, és megy minden, mint a karikacsapás :)
Jól csinálod, ne aggódj. :) Gondolom ugyanarra a cicidre teszed vissza olyankor ugye? Egyébként lehet, hogy nem feltétlen a büfi miatt hagyja abba, az én kisfiam is ki-kiköpi, aztán folytatja. De ha már kipróbáltad és csak a büfi után eszik tovább, akkor nem szóltam! Azért tűnik sok időnek, mert még kicsike, ahogy telik az idő, úgy fog egyre ügyesebben szopizni a babád és egyre rövidebb idő alatt lerendezi majd.
Gratulálok a babához!
1. vagyok
A büfiztetésre értettem, bocsánat.
Egyébként a nagylányomat nem lehetett büfiztetni sosem(!) bukott, a kislányomat folyton büfiztettem és utána óriásiakat bukott.
Szóval a kettő nem feltétlenül függ össze. Sajnos.
jól csinálod! ahogy nagyobb lesz, majd hamarabb végez.
az hogy 1 vagy 2 mellből eteted, sok tényezőtől függ, mindkét megoldás jó lehet. ha nektek ez vált be, és ilyen sokat eszik 1 mellből, akkor nagyon ügyesek vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!