Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Vigyázni kell az apró magvakkal?

Vigyázni kell az apró magvakkal?

Figyelt kérdés

Kaptam egy csomó erdei gyümölcsös meg epres joghurtot,de nem merem megenni,árthatok az apró magvakkal,vagy ezeket lehet?

Lánykám két hetes múlt és nagyon hasfájós így is.

2012. okt. 15. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Nem értem mi a gond az apró magvakkal....
2012. okt. 15. 13:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Az apró magvak nem hasfájást okozhatnak a babánál,hanem lehet hogy a tejen keresztül kipattogzik tőle a bőre,popsija, stb.Emiatt nem javasolják pl. a narancsot.Nálunk soha nem volt erre érzékeny a kisfiam amíg szopizott,bármi ilyen jellegűt ehettem.Viszont ő is hasfájós volt (de rettentően),amire oda kellett figyelnem,hogy ne legyen még rosszabb Neki:puffasztó,szeles telek (K betűs zöldségek,bab,ketchup,stb.).
2012. okt. 15. 13:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Jaj de jó,köszönöm. Tudom,buta kérdés volt,de első baba és nagyon féltem,és emlékszem,hogy nekem évekig kerülnöm kellett mindenféle ilyet,mert begörcsöltem tőle,pl.mákot a mai napig nem ehetek. Ezért féltem,hogy esetleg érzékenyek rá a babák,és nem szeretnék neki még több szenvedést okozni,ha már így is folyton fáj a pocija :( De semmi k betűset meg puffasztót nem eszem,nagyon figyelek.
2012. okt. 15. 14:46
 4/4 anonim ***** válasza:

én azon a véleményen vagyok, hogy ami egészséges, azt eheti nyugodtan a szoptatós anyuka is. ha a baba sírós,akkor kb.6 hetes koráig mindenképp sírós, nem a hasfájás az oka.

sokan a túl aggódás miatt nem esznek zöldséget, gyümölcsöt, pedig épp ezekben van sok vitamin!

2 gyerekes anyuka

2012. okt. 15. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!