Szoptatás vagy cumisüveg?
Szia!
Egyáltalán nem gond a cumisüvegből való szoptatás. Valakinek kényelmesebb úgy , jobban látja mennyit eszik a babája...stb. Azt mindenhol hangoztatják, hogy a szoptatás meg érzelmi kötödés meg ilyenek, de azt nem írják oda, hogy azért jó a ciciltetés elsősorban, mert "gyors", nem kell hozzá eszköz , rögtön ott van... A kötődés... nos, azzal meg úgy vagyok, hogy a cumisüvegből való szopizás is lehet neki érzelmileg pozitív; hiszen Te adod neki, a Te tejed eszegeti, vagyis iszogatja! :)
Szinte biztos hogy rosszul teszed mellre.Az első hét után a sok kellemetlenségnek múlnia kell.Mekkora a babád?
Nekem is nagyon fájt.Volt hogy fájdalocsillapítót vettem be.De megszokta a cicim,és most már kellemes élmény a szoptatás.
Bimbóvédőt próbáltál? Nekem az Aventes nagyon jó volt, és a mellbimbókenőcse is sokat segített.
De az előttem szólónak igaza van, biztosan rossz a technika, mert a szoptatás igazából nem fájdalmas dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!