Ki mennyi tejet iszik szoptatás alatt?
Ha mindketten jól bírjátok, nem baj. Egészségedre! :)
De, az édeskömény egyes babáknál pont hogy szelet csinálhat, nem mindenkinél van pozitív hatása! (Engem és a fiamat is meghajtott, igaz, én Fitolacot ittam pár napig.)
Illetve, a tejserkentő teát sem kell folyamatosan inni, ha épp. Persze ha nincs vele gondod és jól esik, nyugodtan:), de ha a tej miatt iszod, akkor felesleges. Egyrészt, ezek nagy része inkább pszichésen hat, nem konkrétan fizikálisan, másrészt ha hat is, leginkább akkor javasolt, ha tényleg növelni kell a tejmennyiséget.
Remélem, nem baj, hogy ezt is leírtam. :)
Akkor jó. :)
Egyébként én is napi 1-2 koffmentes kávét iszom, sok tejjel, meg néha külön is egy kis csészével, kakaónak, macikávénak. Meg időnként 1-1 joghurtot betolok. Én fiam is bírja, de nekem most elég ennyi.
Nekem napi 1 liter tea (gyümölcs, 2 filterrel) és 5-7 deci felesben hígított gyümölcslé az adag. Plusz még amennyi vizet megkívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!