Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen méretű szoptatós...

Milyen méretű szoptatós melltartót vegyek, ha jelenleg 70/B-s vagyok?

Figyelt kérdés
2012. okt. 7. 15:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem várd ki a végét. Nekem az első gyereknél nem volt méretváltozás. Most viszont hogy terhes vagyok újra, már az első hetekben nagyobb méretre kellett cserélnem a melltartóimat.
2012. okt. 7. 16:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Pár héten belül szülök, már szerintem ideje lenne megvenni! A terhességem elején nőtt sokat a mellem, de még így is 70-75/B-s (attól függ, hol és milyen melltartót veszek)! Sajnos a sors nem volt hozzám ilyen téren bőkezű...
2012. okt. 7. 16:19
 3/7 anonim ***** válasza:
en is ebben a dilemmaban vagyok en vettem mar egy szoptatos melltartot a H&M-ben meg hetekkel ezelott, mert a tobbi mar kenyelmetlen volt. De biztos vagyok benne hogy kell majd meg nagyobb is ha megszulok (36 hetes vagyok) de nem merek venni mert ki tudja mekkora kell majd. most 80B-s van. na meg nekem a szamozas az nem sokat mond sajna mert fel kell probalnom, mert pl legutobb is felprobaltam rengeteget es a C-s mind nagy volt viszont a B-sbol is sok szuk volt. orultem hogy talaltam egyet ami pont jo.
2012. okt. 7. 16:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát én vettem terhességem végén,azt hittem ennél nagyobb nem lehet már a mellem...Mikor beindult a tejem a kórházba,még hatalmasabbak lettek,és nem tudtam felvenni sajnos.Még jó,hogy nem vásároltam sokat belőle.Ami nekem bevált,és még most is ezeket használom,a sport melltartók.Tökéletesen tart mindenhol,nagyon kényelmes éjjel és nappal is,szoptatni is egyszerű benne.
2012. okt. 7. 17:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha nem híztál sokat, akkor csak a kosárméretből kell nagyobb, tehát 70C, 75C. A szám mindig a mell alatti körméretedhez legközelebb álló szám, mindig lefelé kerekíts. Az alsó gumipánt dolga alul a helyén tartani a melltartót. Ha nagyobbat veszel a kelleténél, a melled a súlya miatt le fogja húzni, hátul meg felmászik a hátad közepére és elveszti az egész lényegét a melltartó. A szoptatással csak a "gombócka" növekedése várható (a betűjel), az alsó méret (a szám) nem. Nagyon fontos, hogy kényelmes legyen és tartson. Az első időben biztosan elég lesz a C-s, de ha sok tejed lesz, akár D-re is megnőhet. (Ez nem várható egy-két hét alatt)

Remélem, tudtam segíteni - három gyereket szültem és szoptattam.

Könnyű szülést, egészséges babát kívánok Neked!

2012. okt. 10. 22:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nagyon szépen köszönöm!
2012. okt. 11. 19:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon változó egyénenként. Nekem példának okáér 75-80 B kell, de szülés után, amikor bedurrant a cicim úgy istenesen, meg utána ahogy nőtt a fiam étvágya úgy nőtt a tej mennyisége is hát a vége 95 c lett. Kb négy szoptatós melltartóm van egyre nagyobb méretben :) Érdemes megvárni míg elkezdesz szoptatni, azon a pár napon nem múlik... szerintem
2012. okt. 14. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!