Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Egy nap hányszor szopizik még...

Egy nap hányszor szopizik még a 11 hónapos babátok?

Figyelt kérdés
Nem szeretném még ha leszokna,és szinte egyész nap szoptatnám csak,de tudom hogy igényli már nagyon a szilárd ételt,és nem tudom ennyi idősen más babák még mikor,hányszor szopiznak egy nap.
2009. aug. 5. 11:01
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Én ilyen korban már egyiket sem szoptattam.Ettek szinte mindent,és a szopira már nem volt szükségük.Nem akartam,hogy még 2 évesen is szopjanak,az öreg tej már nem egészséges.Nemrég olvastam,hogy Hollandiában vizsgákatot végeztek néhány anyukán,és megállapították,hogy a tejükben toxikus anyagok voltak,és az nem az anya érkezése miatt került bele,hanem a tejben keletkezett.Ezért most további vizsgálatokat folytatnak a témában.Jobb félni,mint megijedni.
2009. aug. 5. 11:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség, amit az első írt.

A fiam 6 hónapos korától csak 2x szopott és csak 21 hónaposan választotta el magát.

Leht azok a holland nők túl sokat szívtak.

2009. aug. 5. 11:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem 15.-én lesz 11 hónapos a lányom. Ő van hogy nappal 2-3-szor is szopik még, van hogy egyszer sem.

Este szopik, mielőtt elalszik, vagy fürdés után., aztán hajnalban, meg reggel.

Azt vettem észre, hogy mostanában inkább megnyugtatás már neki, szerintem már nem lakik jól vele.

2009. aug. 5. 20:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam nagyon igényelte 11 hósan a szopit, átlag 7x szopott még és 1x éjszaka, emelett evett főzeléket, gyümülcsöt.

Most 15,5 hós, mindenfélét megeszik, de napi 5x még szopik, éjjel viszont már alszik.

Én sose korlátoztam, mindig engedem cicizni.

2009. aug. 5. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:

11 hónaposan még sokszor szopizott,kb 6x7x.Most 18 hónapos és még 5x szopizik.

Minden babának más a szopási igénye,van akinek több és van akinek keveebb.Ezt az elválastásnál figyelembe kell venni.

[link]

Én ezek alapján válastottam el a gyerekeimet,2 év ,3év akicsi még szopizik.

2009. aug. 6. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!