4.5 hós babaátok hányszor szopizik egy nap? És hány kg?
4,5 hónapos kisfiú! Napi hatszor szopizik/eszik, meg a nagyobb délutáni alvás előtt cicizik egy kicsit, de akkor inkább csak iszik meg azon alszik el!
Épp tegnap mértem 9240 g és 71 cm. Mielőtt bárki megbotránkozna, hogy hülyére etetem a gyereket: 4700 g-mal és 58 cm-rel született.
4 hónapos és 1 hetes kislány. 6700 gr. és 66 cm. Napi 5-6 alkalommal cicizik+ tízóraira már gyümölcsöt+ sütőtököt kóstolgat és este tejpépet kap.
Mielőtt engem is megköveznétek a sok-sok szopi ellenére is elkezdett fogyni, 3 héten egymás után is egyre kevesebb lett a súlya, úgyhogy elkezdtük a hozzátáplálást és mellette annyit szopizik amennyit akar.
Amúgy már 3 hósan kijött a foga, most már 2 foga van és jön felül a harmadik, úgyhogy nagyon gyorsan fejlődik.
Nagyon szép súlya van a babádnak, ez tény! Amikor én elolvastam, hogy 8 kg néztem nagyot, de látom most írtad, hogy anyatejes, ez viszont teljesen más tészta! Én úgy gondolom, hogy össze teheted a két kezedet, hogy ilyen jó, erős a tejes, és ilyen étkes a babád! Szoptasd csak nyugodtan, ha anyatejtől duci, attól semmi baja nem lesz, és igen 1 hónap múlva meg fog indulni az intenzív mozgás, és "arányos" lesz a súlya! Jaj, de édes duci baba lehet!!! :))) Megnézném!!! Ne foglalkozz a védőnővel! Jó egészséget kívánok! :)
7 hós szoptatott kislány anyukája (a babám 8250 g, és 3750 g-al szültem!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!