Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha 2 hete nem not a babam...

Ha 2 hete nem not a babam sulya akkor azt jelenti hogy nem eleg eros mar a tejem vagy nincs is eleg?

Figyelt kérdés
Sajnos 2 hete ugyan ugy 5600gram a sulya pedig eddig szepen not 3570rol 5600ra es 12-en lessz 4 honapos!!!Probalkoztam a tapszerel de nem fogadja el!!!Mitevo legyek?Kulfoldon elek itt nincsen vedono!!!
2012. okt. 6. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem azt jelenti. Valószínű ebben a 2 hétben a hosszára gyúrt, nem a súlyára.

Ha nem kell neki a tápszer, akkor elég amit eszik, erőltetni nem lehet.

Az én babám 3-4 hónapos kora között 130g-ot hízott, viszont nőtt egy csomót. Aztán következő hónapban megint hízott 800g-ot. Egyelőre nyugi.

2012. okt. 6. 10:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszod!Kicsit megnyugtatal amugy tenyleg a hosza not!:)Remelem minden rendben lessz mert imadom szoptatni!
2012. okt. 6. 10:30
 3/5 xStefix ***** válasza:
100%

... és éppen ezerrel mocorog, nézelődik, felfedez. Vagyis egy rakat kalóriát éget el - a pocaknövesztésre most ezért is jut kevesebb. :)

Ne aggódj, amíg úgy látod, hogy szépen fejlődik, kiegyensúlyozott, jól érzi magát, addig minden rendben van!

2012. okt. 6. 12:24
 4/5 Gyönyörűséges ***** válasza:
Szia, képzeld mi is így jártunk, leszámítva, hogy egy kicsit hízott, de nem sokat, sőt alig. Én is megijedtem, szintén anyatejes baba. Viszont, egyik héten nagy volt rá a 68-as ruha, majd a másik héten pedig pont jó...nagyon sokat nyúlt cm-re :) szerintem most ez ennek tudható be. Egyszer nagyon híznak, másszor pedig nőnek. Kis édesek. Picikém nekem most 4 hónap 2 hetes és most már hízik napi 20-30 grammot. 2-3 héttel ezelőtt meg semmit vagy alig. Nyugi :) Nem tudom mondhatok e ilyet, de szerintem ne pótolj még neki, majd hízni fog.
2012. okt. 6. 16:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!
2012. okt. 6. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!