Én eddig egy ciciből ettetem, egy etkezés egyik egy a másik. Most attertünk a két cicis evésre. Mennyi idő után termelődik több tej?
Figyelt kérdés
Eddig este es reggel elég volt az egy cici, csak napközben kellet potolni, most már az esti etetésnél is potolni kell. Miert?2009. aug. 3. 06:41
1/3 anonim válasza:
Az én tapasztalatom az volt,hogy több volt a tejem,amig egy szopi csak az egyik mellemből volt.Könnyebb is volt csak egy cicit kifejni,mint kettőt szopi után.És azt hiszem azért is volt több a tej,mert nem 3 óránként kellett újratermelődnie,hanem 6 óránként.Amikor áttértem a kettőből cicizésre,elég hamar pótolni kellett a szopit.
2/3 anonim válasza:
5 hónapos a lányom, este mindig 2 ciciből eszik.
Van hogy délután egyből, de van, hogy kettőből, ha úgy látom kér még, akkor odaadom neki a másik cicit.
Csak anyatejes és nem érzem, hogy ezáltal kevesebb enne tejem.
Nem kell rágörcsölni.
3/3 anonim válasza:
Az én fiacskám 13 hetes és kb.4 hetes kora óta eszik két ciciből minden alkalommal.Eddig semmilyen más pótlás nem kellett még neki,elég a két cici.Most 6750 gr,éjszakánként 8 órát is végigalszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!