Ha éjszaka már nem szoptattok, akkor hogyan oldjátok meg, hogy reggelre ne feszítsen?
Figyelt kérdés
én, mielőttelmegyek aludni, mindig fejek még. De reggelre már annyira tele van a cicim, hogy alig bírok magammal. Lefejni nem akarom, mert akkor lehet kevés lesz a fiamnak. De ha éjszaka nem szoptatok, akkor nem mehet ez hosszútávon a tejtermelés "kárára"?
4,5 hós baba anyukája
2009. aug. 2. 23:53
1/6 anonim válasza:
Pedig ha feszít, akkor le kell fejni belőle. Majd rááll a cicid erre is és csak annyit termel amennyi kell. A kisfiadnak meg elég lesz, mert a tej nagyrésze szoptatás közben termelődik.
2/6 anonim válasza:
Nekem 3 nap alatt megszokta, és mivel mindig ugyanakkor kel a baba, nincs gond. Már csak annyira feszit, ami kibirható. Előtte lefejtem 4-5 körül valamennyit, hogy kényelmes legyen.
3/6 anonim válasza:
Fejd le!
Én is ezt teszem, vagy kelek hajnalban korán, vagy még a gyerek ébredése előtt könnyítek a helyzeten, a gyerek meg még mindig jóllakott eddig.
Ha mégis kevés lenne a tej neki, akkor ad oda a végén, amit lefejtél.
És nekem nagyon bejött a két szopizás közti félidőben való fejés.
8 hetes kislány anyukája
4/6 anonim válasza:
Három nap alatt beáll a termelés, meglátod. Ha lefejsz éjjel, sosem áll be a kereslet-kínálat. Ez így logikus, de saját tapasztalat is.
5/6 anonim válasza:
Nekem is már nem kellt fel 3 hós kora után enni hajnalban, de én felkelltem és fejtem, mert nem bírtam volna ki reggelig. És reggel ugyanúgy volt neki elegendő.
6/6 anonim válasza:
Én csak akkor fejtem le, ha már minden kötél szakadt. Pár nap, és rááll a melled, ha a pici kb. abban az időpontban szopik. Most 11 hónapos, és még mindig szopik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!