Ha éjszaka szoptattok, előtte tisztába teszitek a babát?
szia,
Igen..ezt a rutint azért nevelik bele az emberbe, mert az újszülött még sokkal gyakrabban pisil, kakil...
De egy idő után ez lelassul, már nem fog olyan sokat pipilni, és akkor, már nem is kell 3 óránként pelust cserélni.
Húú, emlékszem még órát is állítottam magamnak első este, de rájöttem, hogy ezt nem játszuk többet. Amikor ébredt cicilni megnéztem mennyi van a pelusba, és csak akkor cseréltem, ha nagyon tele volt. 6 hetes korától végig aludta az éjszakákat..egészen a fogzás kezdetéig.
Na azóta ébred a mai napig 2x3x is, de csak 5 percre, cicil és már fordul is a másik oldalára, és alszik tovább. Már 15 hónapos.
..előző vagyok..
Még annyival egészíteném ki, hogy a köldöke miatt is kell cserélni a pelust olyan sűrűn.
Mert, ha a pisi már a hasáig felér a pelusban, akkor ugye a köldökcsonk szívja fel a pisit..és sokkal nehezebben szárad le.
De azt hiszem már lehet venni olyan pelust ami ki van vágva a köldökcsonknál...
Sok sikert nektek..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!