Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyit eszik 3 hetes babátok?

Mennyit eszik 3 hetes babátok?

Figyelt kérdés

Csütörtökön lesz 3 hetes a kisfiam. Kb 40 ml körül eszik minden evésnél, 2-3 óránként van. A súlya is lassan gyarapodik. viszont teljesen nyugodt baba, jól alszik, és csak este van egy 2 órás nyűglődése. Tejem van, mert evés után tudok még fejni.

A védőnőm szerint vannak olyan babák, akik nehezen kezdenek el hízni. Mivel nyugodt baba, ezért ő nem aggódik.

Szerintetek ez normális, vagy vigyem orvoshoz?

2012. szept. 25. 12:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam pénteken lesz 3 hetes. Egy nap átlag 450 ml-t eszik, van hogy kevesebbet, de volt már olyan nap is, hogy 600-at megevett. Egy evés átlagban 70 ml szokott lenni, viszont ő nem nyugodt baba, sokat nyűglődik, keveset alszik, de ennek ellenére szépen gyarapodik a súlya. Nekem azt mondta a védőnőm, hogy nem az evésenkénti mennyiség számít, hanem az egész nap elfogyasztott. Az a legjobb, ha egy nap megeszi a testsúlya 1/6-át. Szerintem míg nem nyűglődik, és gyarapodik a súlya, még ha lassan is, nincs baj.
2012. szept. 25. 12:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én fiam ma 5hetes. Nem tudtam soha-mai napig sem-, h mennyit eszik, viszont ha éhes azt tudom! Akkor jelzi, sír. Sztem addig ne aggódj, míg ő nem reklamál, vagy ha nem kezd fogyni!
2012. szept. 25. 12:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is csütörtökön lesz 3 hetes a lányom.Én sem tudom mennyit eszik,amíg hízik és nem látom azt h éhes maradna én nem stresszelem magam ilyenekkel.Egyébként ő is 2,5-3 óránként eszik.
2012. szept. 25. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!