Hallottatok már a Karamalz alkoholmentes tejszaporító sörről? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 13:45
11/13 anonim válasza:
szerintem minden sor rendben van, az alkoholmentes plane. en bevallom tordelmesen, hogy szinte minden nap megiszom i doboz citromos sort ami 2,5% alkohol tartalmu, az egesznek 1% valasztosik ki a tejben nagyon jol esik, valahogy az alkoholmentesekbol nem kaptam el olyan izut ami ennyire izlene. nincs tul sok tejem, de a babamnak eleg, sosem kapott potlast tepszert. biztos vagyok benne, hogy segiti a tejtermelest, mert megiscsak fel liter folyadek, ha delutan nem iszom meg estere erzem, hogy kevesebb tej van. bar most szezonja van, ajanlom a gorogdinnyet is, mert nagyon sok vizet tartalmaz, nekem az is segit!
12/13 anonim válasza:
elozo vagyok, 7,5 honapos a babam
13/13 anonim válasza:
Én utálom a sört, de ilyet ittam citromosban a cél érdekében. Nekem bejött:)
Főleg nyáron, hidegen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!