Igény szerint szoptatok. Lehet ettől kevesebb a tejem?
Kezdek nagyon kiborúlni!Az elején tök sok volt a tej,3 óránként evett.Most meg egész nap cicin van és úgy érzem kevés neki amit kap.Evés közbe bealszik,majd mikor felkelek mellőle,felébred,az öklét nyomja a szájába.Visszafekszek h adok még neki,de amint beveszi a cicit elkezd rettentően üvőlteni és nem eszik.
Kezdek bekattani,aggódom h mi lehet a baj.
Veletek nem történt hasonló?
Egyébként 2 hetes 4 napos a bébim,3300gr-al jöttünk haza most pedig 3930gr.
Tehát elvileg jól fejlődik,ezt a "hisztis" dolgot egy pár napja kezdte el.
SEGÍTSETEK!
Mit tegyek????
Nem jó ha sosem ürül a gyomra és állandóan az egekben van a vércukra, nem mondom hogy térjetek vissza a 3 óránkénti etetésre, de 2-2,5 óra alá biztosan nem mennék.
Nagyjából azért legyen valami rután, fix pontok, ami biztonságot jelent neki is.
szia
én szinte ugyenebben a helyzetben vagyok mint te. 4 hetes a fiam és eddig 2-3 oránként cicizet, de pár napja szinte oránként kéri, és már nem is keményedik meg a cicim. eddig fejtem belöle 100-120 ml, mostmeg már 60-80 sikerül :(
én is aggodom
Nekem akkor csinálta ezt mikor a hasa fáj mert rosszat ettem. Azaz hogy hiszti, de mégsem eszik. Nem pukizik nagyokat? Ez volt nálunk a jele, mindig felébredt az emésztés miatt ...:(
Amikor meg (3 hetes) növekedési ugrás volt, vagy nagy kánikula, én hagytam óránként enni, nem "romlott" el tőle, visszaállt a rend.
Ha én edzek egy órát, megszomjazok, akkor ő is biztosan. Mert ha fent van, akkor le nem áll egy percre sem sokszor.
Szóval én nem értek egyet azzal hogy "legyen rend". Ha hagyom sírni órákig, attól még nem lesz több tejem.
Persze mindent meg kell próbálni mielőtt jön a cici, de ha az kell, akkor az kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!