Ha szoptatok, a reggeli 2 zsömlés étkezés helyett ehetek-e müzlit? Nem lesz kevesebb a tejem, az teljes értékű étkezésnek számít?
Annak számít, edd nyugodtan! Ráadásul tele van "jó" szénhidrátokkal, egész délelőtt lesz tőle energiád. A tejről meg annyit, hogy az én védőnőm is azt mondta, módjával, de hihetetlenül kívántam, ezért sok tejterméket ettem. Az én babámat nem bántotta, Te is kitapasztalod majd, kiüti-e. Ha nem, egyél amennyi jól esik!
1 éves (még szopizó) baba anyukája
6 hónapja szoptatok, de soha nem vettem ilyen szigorúan az étkezést. Legtöbbször eszek ami van itthom, ma pl egy banánat.
ítejet, tejeskávét is iszok minden nap.
köszönöm szépen a válaszaitokat. Én minden reggel tejeskávéval kezdek, sem a tej sem a kávé nem bántja a kisfiam.
Van egy napló amit anyukám vezetett, én 4 hós koromban már tejet-kakaót ittam. :)
remélem a későbbiekben sem okoz gondot nála. Akkor megyek is reggelizni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!