Olyat mondott ma a védőnő amin teljesen kiakasztott! Tényleg így lenne?
Szoptass tovább és inkább ne kérj tanácsot ettől a védőnőtől!! Nem könnyebb a hozzátáplálás, legalábbis, ahogy én az egyik barátnőmnél látom! Az anyatej véd és táplál! mInden ami a babának kell! És minek bajlódnál tápszerkészítéssel, ha van kész hami a cicidben!!!
A mi védőnőnk is mondott pár meredek dolgot, de ennyire nem volt durva!!! Természetesen nincs igaza, fentebb már leírták miért! Az ilyet meg kell hallgatni, csillogó szemekkel bólogatni, és úgy tenni, ahogy tetszik! Tudod, egyik fülön be...
Nekem a gyermekorvos mondta,hogy jobb lett volna,ha már az elejétől tápszert adtam volna,mert most bajlódok a hozzátáplálással és megküzdöttem az anyatejért.Hát...eléggé ledöbbentem,hogy egy orvos,hogy mondhat ilyet.
Azóta nem szívesen megyek hozzá.
Persze,az igaz,hogy egyszerűbb lett volna,ha tápszerhez nyúlok,de azért mégis...érdekes tanácsokat kapunk "Szakértőktől".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!