Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Olyat mondott ma a védőnő...

Olyat mondott ma a védőnő amin teljesen kiakasztott! Tényleg így lenne?

Figyelt kérdés
Közölte,hogy sokkal jobban tettem volna ha nem szoptatok(á4 hónapos a lányom)ugyanis a tápszeres babák gyomra sokkal erősebb,kevesebbet kell bajlódni a hozzátáplálással.
2009. júl. 30. 14:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Ez hülye, míért nem küldted el a haláalba.
2009. júl. 30. 14:12
 2/15 anonim ***** válasza:
65%
Már bocs ,de teljesen hülye a védőnőd.Szoptass továbbra is nyugodtan,mert a szopis babák immunrenszere fejlettebb:))
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Az én fiam is 4 hónapos és nekünk azt mondta a védőnő, hogy az anyatejnél nincs jobb a babának. Szerintem ez a fontos. A te védőnőd pedig egy ...... ha ilyeneket mond neked.
 4/15 anonim ***** válasza:
74%
és az immunrendszeréröl nem beszélt? lehet a gyomra könnyebben fogadja el a hozzá táplálást, de ilyet hogy mondhatott egy védönö, mikor folyamatosan szervezik az anyatej mellett összejöveteleket stb... ez annyira fura.
 5/15 anonim ***** válasza:
61%
Kedves.... Hogy lehet valaki ilyen "buta"? Én sem vagyok örökké szoptatás párti, de hát azért ez elég köztudott, hogy rengeteg előnye van a szoptatásnak, az, hogy mennyire erős a gyomra, már elnézést, de kb. a 100. helyen áll...
 6/15 anonim ***** válasza:
93%

Lehet hogy hőgutát kapott a hölgy....

Persze hogy nem jobb...

Én sajnos nem szoptathattam, tápszeresek vagyunk, de így is sokat bajlódunk a hozzátápival.

Ugye Te se hiszed el, amit mondott?! örülj, hogy tud szopizni a picid!

Minden JÓt Nektek!

7/15 anonim ***** válasza:
75%
Csajok rekordott döntöttünk, hatan egyszerre és mind ugyanazon véleményen::Nem semmi :)))
2009. júl. 30. 14:14
 8/15 anonim ***** válasza:
82%

az lehet,hogy a gyomruk sokkal erösebb,-kénytelen volt hozzáedzödni a nehezebben emészthetö tápszerhez..

de az anyatejnél akkor sem létezik jobb táplálék a babának!

a helyedben sürgösen keresnék másik védönőt.

2009. júl. 30. 14:15
 9/15 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem gondold meg, hogy ezentúl mit hiszel el a védőnődnek, mert ezek szerint nem túl felkészült.
2009. júl. 30. 14:18
 10/15 anonim ***** válasza:
68%

Nehezen elképzelhető, hogy egy védőnő ilyet mond-de ha ilyet mondd, nem komplett!

Az én kisfiam mindig kapott tápszert az anyatej mellé, de akkor is azt mondom, hogy az anyatej a legjobb a baba számára! Ha tehettem volna, biztos, hogy nem cumisüvegből eszik

2009. júl. 30. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!