Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyukák, akiknek nagyon...

Anyukák, akiknek nagyon hasfájós a picibabája, mit esztek? Alapanyagok és konkrét ételnevek is érdekelnének,

Figyelt kérdés
2012. szept. 11. 13:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Rántott hús, rizs köretnek, Túrós tészta, spagetti, sült csirke burgonyával, húsleves, fasirt, Paradicsomos gombóc, palacsinta, pörkölt nokedlivel, fánk, péksütik, burgonya főzelék virslivel az kolbásszal, lecso, töltött paprika.

Nem ettem karfiolt, borsót, kukorica, babot, kelkáposztát, tojást, káposztát, brokkolit, mert ezek mindd puffasztanak.

2012. szept. 11. 13:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Paprikát, paradicsomot és a puffasztó ételeket kerüld. Valamint a tejet. Én egy időben kb. sajtos szendvicsen éltem :) Három hónapos korában elvágták a hasfájást, onnantól mindent ehetek.

Burgonyás, rizses, húsos, tésztás ételeket is ehetsz. Sajna egyedi, ki kell tapasztalni, hogy mitől fáj a Baba pocakja.

2012. szept. 11. 16:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha tejérzékeny, akkor attól is fájhat. Mindennemű tejterméktől és tejszármazéktól. Pl. van ismerős család, ahol a babának a májkrém is hasfájást okozott, mert abban is van tejszármazék. Ki kell tapasztalni.
2012. szept. 12. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!