Másnak is édes a teje?
Figyelt kérdés
Ahogy megérintettem a számmal a tejet, hogy kellően meleg-e, éreztem, hogy rettenetes édes. Másnak is? Vagy lehet attól, hogy sok édességet eszem?2012. szept. 9. 21:41
1/7 anonim válasza:
nem tudom :)
én a kórházban nyaltam meg mikor belövellt, és én is édesnek éreztem említettem is a növérnek hogy cukros a tejem :)
de az nem árthat ha kevesebb nyalánkságot eszel.
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, majd visszafogom magam, de nagyon édesszájú vagyok. Amúgy terhességi diabéteszem volt, úgyhogy "kéne" figyelnem magamra, de szülés után visszaállt a cukorszint.
2012. szept. 9. 21:53
4/7 anonim válasza:
3 gyerekem van, volt amikor nagyon kívántam a csokit, édességet és ehettem is akkor is édes volt a tej, meg amikor oda kellett figyelnem az étkezésre (tej és tojásmentes étkezés mivel a fiam nagyon hasfájós volt) értelemszerűen csokit se nagyon ehettem, sütit se -akkor is ugyanolyan édes volt..
5/7 anonim válasza:
Édes vagy :)
Mindenkinek édes a teje. Az első, hígabb tej, ami szomjoltó. A hátsó, zsírdús az nem (annyira).
6/7 anonim válasza:
Szerintem nincs összefüggés, hogy ha sok cukrot eszel édesebb a tejed, a tej édeskés izű alapvetően.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hát az enyém nem édeskés, hanem olyan mint a márc :) de azért megnyugodtam...
2012. szept. 10. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!