Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi idő alatt apad el...

Mennyi idő alatt apad el teljesen a tej?

Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 08:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez személyenként változó! A szoptatás befejezése után kb. 1 hónap hivatalosan. Én már 2 hónapja nem szoptatok, de még mindig van egy kis feszítő érzés.
2009. júl. 29. 08:40
 2/4 A kérdező kommentje:
2hete nem szoptatok. A mellem már nem fog változni?
2009. júl. 29. 08:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én lassan egy éve nem szoptatok, de ha megnyomom még mindig jön egy csepp belőle. Persze, hogy változik még a melled. Még a hormonok is csak most állnak vissza a régi kerékvágásba, és a tejmirigyek is visszahúzódnak idővel.
2009. júl. 29. 14:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt olvastam egy szakértői oldalon pár hete hogy inger nélkül a tej teljes elapadásához 40 nap kell.Nos én is kb 3 hónapja nem szopiztatok(illetve nem fejek) és még most is ha megnyomom,jön belőle néhány csepp..Nos szerintem ha a partner ingerel,az is ugyananolyan ingernek számít,ha érted mire gondolok :)
2009. aug. 5. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!