Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek? Lehet, hogy csak...

Mit tegyek? Lehet, hogy csak éhes volt?

Figyelt kérdés
8 hetes a kislányom és eddig mindig mértem, hogy mennyit eszik. Igazából nekem megnyugtató volt tudni. Aztán úgy két hete minden nap csak sírt mikor ébren volt és nagyon keveset aludt. Tegnap jutott eszembe, hogy mi van akkor ha a mérleg nem jó. És nagyon úgy tűnik, hogy össze-vissza mér. Több helyen megmértem a lakásban babómat és mindenhol mást mutatott. Pár napja már nem tudom fejni a mellem, mert nem jön semmi. Tegnap este aztán tápszert adtam neki, és azóta gyönyörűen alszik. Reggel most meg tudtam szoptatni, mert éjjel lett annyi tejem amitől jóllakott. Szóval, lehet, hogy csak éhes volt angyalom és azért sírt?
2009. júl. 29. 08:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy egy kis fejlődési ugrása volt és több hamit kért volna. Próbáld meg többször mellre tenni, hogy mihamarabb beinduljon a tejtermelésed, ez néhány nap elvileg, bár nekem 2 hét volt kb. mire újra rendesen szopizott a babám. Addig nagyon sokat volt mellen, szinte egész nap. De ha most elkezded tápszerezni, lehet, hogy nem fog elég tejed lenni, bár ez sem törvényszerű. Kipróbálhatod a tejserkentő szereket is (tea, bogyó, stb.)Próbáld ki, hogy mikor sír mellre teszed, ha 2 óránként, 2 óránként. A mérleg nem tudom miért mutat mindenféle adatot.

Boldog babázást!

2009. júl. 29. 08:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezek a digitális mérlegek sokszor nem megbízhatók, én volt hogy fél óráig szoptattam és kevesebbet mutatott, mint az elején, átvittem máshova, ott megint mást mutatott. Sztem ne méregesd, etesd igény szerint, ha szopcsi után nyugodt, van kaki, pisi, akkor biztos evett eleget.
2009. júl. 29. 09:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez így van, ahogy az utolsó válaszoló írta! A digitális mérleg ilyen, mindig mást mutat! Nekünk az van itthon, nem is vettünk már babamérleget! Ahányszor ráállok,mindig mást mutat, akkor is ha egymás után teszem ezt! Ha a baba nyugodt az evés után, van elég kaki és pisis pelus, jókedvű is, hát evett eleget! Az összhízás a lényeg!az meg szabad szemmel is látható!
2009. júl. 30. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!