Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Alkoholt ha iszom mennyi...

Alkoholt ha iszom mennyi ideig ne szoptassak?

Figyelt kérdés

Fél éves a babám, még szopizik, de tápszert gyümölcsöt is kap. Szeretnék elmenni buliba, s inni barátnőkkel, de nem csak 1 pohárral.

Szerintetek ha berúgok, :) mennyi idő míg ki megy a szervezetből az alkohol, 1 nap? Aznap tápszert kapna, gondolom a lefejt tejet kiöntöm, s másnap már szopizna tovább.

Negatív válaszokra nem vagyok kiváncsi, mivel másfél éve nem voltam sehol szeretnék kirúgni a hámból!

2009. júl. 29. 07:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%

Az attól is függ, hogy mit és mennyit akarsz inni... én úgy tudom 1 nap kell mire kiürül a szervezetből. Tehát, ha még éjfélkor töményet iszol, másnap még egész nap ki kéne hagyni a szoptatást. Szerintem nem is kell sokat innod ahhoz, hogy becsípj, mivel a tested eléggé elszokott az alkoholtól. Nekem a múltkor még 1 pohár sör is a fejembe szállt! Az más kérdés, hogyha te berúgsz, akkor másnap hogy fogsz másnapos fejjel helyt állni a babád körül?

Egyébként ne haragudj, de nem bírom megállni, hogy ne mondjak negatív véleményt is... nem értem miért van úgy besózva az alsó feled, a gyereknevelés lemondással jár, tudhattad mikor úgy döntöttél gyermeket vállalsz. Menj bulizni ha annyira nem bírsz magaddal, igyál 1-2 pohárral, de miért kéne berúgni??? Én is utoljára 2007. december elején ittam, mégis kibírom még alkohol nélkül. Én is szoptatok.

2009. júl. 29. 07:49
 2/11 anonim ***** válasza:
76%

[link]

Már én is vágyom egy kis lazulásra (szívesen meginnék egy pár mojitot) :-)))

Jó bulizást!

2009. júl. 29. 07:49
 3/11 anonim ***** válasza:
58%

előző vagyok

Szinte gondoltam, hogy lesznek beszólások, hogy miért mész bulizni, én nem értem, hogy ez miért lenne baj.

Én tavaly júniusban lettme terhes és már hiányzik, főleg így nyáron.De mivel csak szoptatok, ez még kimarad, de mjd bepótólom.

le lehet pontozni

2009. júl. 29. 07:53
 4/11 anonim ***** válasza:
80%

szia. szerintem tök egészséges, hogy szívesen kiruccannánk. az , hogy itthon vagyunk a babával, nem jelenti azt, hogy semmi mást nem is szabadna. egyébként, én is elmegyek egy estére, terhesség alatt, szülés óta sehol nem tudtam lazulni. a strandot is fürdőruhában egy fa alatt nézem. szval tényleg nekem is hiányzik a kikapcsolódás. inni nem fogok mert nem szeretem az alkoholt.

nem csak anyaként kell helytállnunk, a párunk előtt nőként, a barátaink előtt is. és azért mert anyák vagyunk oké , hogy meg kell változnunk, de nem kell mindent feladni.

irány bulizni, érezd jól magad, és másnap fejj sokat, nehogy elkezdj apadni emiatt. :)

2009. júl. 29. 08:22
 5/11 A kérdező kommentje:

Siófokra mennénk le párommal, s egy baráti pár a gyerkőcöket is visszük. Péntek este az apák mennének le bulizni a partra, szombat este pedig az anyukák, s az apukák vigyáznának a babákra vasárnap míg mi alszunk :)

Párom elintéz mindent a baba körül, s akkor másnap csak fejek, s majd hétfőn szopizik.

Tudom hogy ezzel jár a gyerek nevelés hogy neki szentelem minden időm vele foglalkozok stb, de azért évente 1x had menjek már el valahová! :)

2009. júl. 29. 10:03
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
Persze, hogy hagyjuk, sot, megkerunk, ha van ra lehetoseged tedd meg...latom csodallatosan megeggyeztetek a paroddal, szuper, miert is kellett kiirni ezt a kerdest? nagyon is latszik, hogy tudod a valaszt es szerintem telyesen a helyeden allsz, minden fele szempontbol...aztan meg az elso valaszolonak, csak annyit, hogy ha a sok lemondastol majd utoler a baby blu ( depresszio ), majd tudunk egy jo pszichologust, csak kerdezz ;), mert ahogy elnezem egyenesen az fele tartasz; lehet, hogy a kerdezonek be van sozva, de te mar be is vagy savanyodva:* Jo szorakozast lanyok, megerdemlitek!!!!
2009. júl. 29. 11:12
 7/11 anonim ***** válasza:
25%

1. vagyok

Félre ne értsd, nem konkrétan az elmenetel ami "aggaszt", hanem hogy be akarsz rúgni. Te ismered a babád, a szokásait. Csak arra próbálok rávilágítani, hogy egy anya nem csak a "tejeszacskó" a babának, hanem MINDEN. Mi van, ha éjjel felriad és nem tudja apa megnyugtatni, szól neked, hogy most azonnal haza kell menni, te meg megérkezel ittasan? Mi van ha másnap nyűgösebb, apa nem elég neki, téged akar maga mellett, te meg másnaposan, ingerülten, fáradtan hogy leszel vele türelmes? Érted már? Nekem a babám éjjel is felkel és még szopik, így eszembe sem jutott, hogy itthagyjam, de persze ez más, mivel apa nem tudta volna/tudná megetetni. A másik, hogy én eddig csak 3 órára hagytam egyedül(8 hónaposan) apával és mégis minden percben a kisfiam járt az eszemben, hogy minden rendben van-e, pedig max. fél órán belül otthon lettem volna ha baj van.

Persze, a te dolgod, csak figyelj mennyit iszol, nem vagy már tini, tudd a mértéket, hogy felelősségteljes ANYA maradj! És persze jó szórakozást, tényleg, minden rosszindulat nélkül!

2009. júl. 29. 11:14
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
11.14-es válaszolónak. Gondolom a kérdező nem önkívületig akarja leinni magát. Ha egy kicsit becsiccsent, attól még el tudja látni a babát, ráadásul apuka állja a sarat.
2009. júl. 29. 12:52
 9/11 anonim ***** válasza:

12.52-es vok. Ha vége lesz a szoptatásnak, tuti, hogy 2 Jagerrel, kezdek :o)

De szerencsére még bőven szopizik a babám.

2009. júl. 29. 12:54
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó,hogy így meg tudtátok oldani a pároddal a dolgokat.Ezek után meg is érdemlitek a lazulást.
2009. júl. 29. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!