Hogy történjen az elválasztás? Nem akarom, hogy nagyon megviselje lelkileg.
Én a két éves fiamat aki állandóan rajtam lógott( nem csak naponta háromszor)egyből leszoktattam.
Kb 2 nap volt ami elég rossz volt de nem viselte meg.
Szerintem egyszerűbb egyszerre elvenni mint fokozatosan.
Mindannyiunkat elválasztottak. Ez az élet rendje. Az viseli meg lelkileg, ha túl sokáig csecsszopóként tartod, meg ha lekifurdalod magad, és ha rá akarod taksálni, hogy ő tagadja meg a cicit! Ez túl nagy teher lenne egy picinek! Te vagy az anyja, neki te vagy az"isten, a törvény" Vedd el a szopást, és mondd meg, hogy ő már nagylány! Fesd ki a körmét lakkal és adj neki cumisüveget tejjel vigaszul. Nem jó ezt azért annyira elhúzni sem, kinőtte, kész. Menyasszonyként mégse szoptathatod.Ez neked jobban hiányzik, mint neki. legyen vége, apaszd el a tejet, és ha kérdezi, adj kakaót. (habbal :)
Nem kell ilyen "nyavalygást" csinálni, az viseli meg épp. Határozottan! Úgy lesz a leggyorsabb! Egy hét alatt elfelejti. Nálatok ez már nem olyan, mintha 4 hónaposan se szó se beszéd elvonnák. Ez nem drasztikus elválasztás, ellenkezőleg. Így jó. Ne szoptass, és ha kérdezi, tereld el a figyelmét. Borogasd le a melled hideg vízzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!