Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig kell mérlegelni a...

Meddig kell mérlegelni a babát hogy mennyit eszik?

Figyelt kérdés
3 hónaposak vagyunk és mérlegfüggő vagyok, ha picit kevesebbet eszik már pánikolok. Hogy szokhatok le róla?
2008. máj. 14. 11:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam 7 hetes, és eddig soha nem mértük az evések után. Hetente egyszer szoktuk megmérni, akkor, amikor a védődő jön, hogy tudjuk neki a súlyát megmondani. Ennek ellenére jól fejlődik, az átlagosnál többet gyarapodik. Szerintem próbáld csökkenteni a mérések számát. Pl. csak minden második szopi után mérd, majd pár nap múlva csak naponta egyszer, majd pár nap múlva csak minden második nap...
2008. máj. 14. 11:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a babád jókedvű, eleget mozog, ha felébred kéri a cicit és a színe is egészséges, tutira eszik eleget. Én egyáltalán nem vagyok híve a méregetésnek. Teljesen felesleges. Merj az ösztöneidre hallgatni! Te vagy az anyja, észre fogod venni, ha van valami gond.
2008. máj. 14. 12:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Jótanács! Ne mérd, mert ha véletlen 1-2 napig kevesebbet eszik, kétségbe fogsz esni mi lehet vele.A babák tudják mennyit egyenek hogy jóllakjanak.Úgy is látod rajta ha éhes.Én soha nem mértem, most 2és fél éves a lányom, 2 évig cicizett, de nincs is itthon babamérleg és nem is hiányzott.
2008. máj. 14. 12:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is mérlegfüggő voltam egy pár hónapig kb. 3-ig, aztán meguntam, mert soha nem annyit evett, mint amennyit előre kikalkuláltam szegénynek, pedig jól fejlődött és most is azt teszi.

Én sem eszem mindig ugyanannyit...

2008. máj. 14. 15:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem korababám van, azért kellett méregetnem az elején, de fokozatosan elmaradt, főleg, mert 4 hónapos kora körül már sajnos a tápszer dominált. Nem kell róla leszokni, el fog maradni szépen lassan, ne aggódj. :)
2008. máj. 14. 16:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Elég, ha heti egyszer azonos időben, például fürdetésnél megméred, mennyit hízott egy hét alatt.
2008. máj. 14. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!