Jó ez így? Szoptatás kérdés.
A lányom 5 hetes, gyakorlatilag amikor ébren van, állandóan a cicin lóg. Nem bánom, mert van rá idő, és nagyokat alszik, így tudok a naggyal is törődni rendesen, de kicsit bizonytalan lettem, jó-e ez így, és hogy vajon meddig tart majd ez:)
Sokat nem eszik, de nagyon jól hízik, hetente, minimum 25dkg-t, így az nem kérdéses, hogy elég-e neki a tej:) Csak az érdekel, jól csinálom-e, hogy hagyom annyit enni, amennyit akar, és hogy mikorra múlik ez el. Köszi előre is!
Az én lányom ugyan ilyen volt eleinte, rengeteget lógott a szeren, meg is látszik, simán elmenne Michelin-reklámnak. Most már 5 hónapos, és nem ér rá szopni. Állandóan tekereg, forog, lesi, mit csinál a bátyja, merre megy a kutya, mi történik a világban. Csak néha sajnos a cicibimbót elfelejti kiköpni és viszi ilyenkor magával. :) :)
Ja, és 2 hónapos koráig gyakorlatilag nem lehetett letenni. Cserébe most már egyre jobban igényli, hogy ő maga fedezzen fel mindent.
Köszönöm lányok a megerősítést:)
Mindenkinek ment a zöld kezecske, nem tudom, ki volt az a ..., aki lepontozott, de ezen az oldalon már semmi nem lep meg.
Nekem minden válasz hasznos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!