Van itt olyan kismama, aki implantátummal szoptat?
Nekem is van,semmi gond a szoptatással,közel egy éves a fiam és ugyanannyi tejcim van.Viszont unom már,hogy olyan nagy,jóval nagyobb,mint lánykoromban és gusztusosan meg is ereszkedett.
Nektek milyen?
Mindig hordtok melltartót?
Én tervezem, de nem most lesz... Megvárom a következő és egyben utolsó bébit + a végleges testsúlyt, mert úgy érzem, hogy a terhesség annyira, de annyira megviseli, hogy az kockáztatja a műtéti eredményt. Most legalábbis úgy érzem, hogy "tönkrement" a cicim. AZt is gondolom, hogy tökmindegy, szoptatsz-e a terhesség pont elég (persze, szoptatok és a baba szempontjából fontos, csak a cici szempontjából írtam).
Szóval következő bébi, 8 hónap szoptatás, fél év cici-pihenő és irány a sebész, azaz ha fél év múlva teherbe esnék, akkor 2,5 év múlva. Felvarrás+implantátum csere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!