Letezik olyan h "szoptatas alatti kivanosag"? Ugy mint a terhessegnel?
Figyelt kérdés
4 hetes a kisfiam es szopizik.
De en amiota a korhazbol kijottunk allandoan a turos palacsintat kivanom meg a tejberizst.
Volt mas valakinek is ilyen?
Vagy csak a szervezetem utalna valamilyen "hianyra"?
Elore is koszi a valaszokat!
2009. júl. 27. 19:11
1/9 anonim válasza:
Ez teljesen normális jelenség. Én is hasonló cipőben jártam, a terhességem alatt egyáltalán nem voltam kívánós, de szülés után állandóan francia krémest akartam enni. (meg is lett az eredménye)
2/9 anonim válasza:
Sziasztok, én öt hete szültem. Nálam mindegy, csak édesség legyen. Hozzáteszem, sose voltam édesszájú, még terhesen sem. Úgyhogy nagyon oda kell figyelnem, mert pont ma dícsért meg a nőgyógyász, h milyen csinos vagyok... :)
3/9 anonim válasza:
Én is kívánós vagyok, meg sokszor falási rohamok törnek rám, de nekem rengeteg tejcsim van. Mióta megszültem, folyamatosan fogyok, pedig nagyon sokat eszem!
4/9 anonim válasza:
Hú, nálam a Győri Édes Zabfalatok a sláger, de már inkább nem veszek, mert képes vagyok befalni egy egész csomagot.
4,5 hónapos a babám, csak szopik, és eddig a szoptatás alatt nem híztam.
5/9 anonim válasza:
Simán! :D Terhesség alatt egyáltalán nem voltam kívánós, de mióta szoptatok... iszonyatban tör rám néha, ha valamit megkívánok, hol egy süti, hol a dinnye, stb. Az imént épp kb. két marék csokit tömtem be, pedig már lassan 11 hónapja szoptatok! Főleg az édességet kívánom, ölni tudnék érte! :D
6/9 anonim válasza:
Igen, persze, hogy letezik. En is az edesseget, sutit, csokit kivanom, amiota szultem (1 eve), es meg szoptatok. Szerintem ez a hormonok miatt lehet, meg mindig. Pedig terhesseg alatt en sem voltam kivanos egyaltalan. Lehet, hogy az, hogy a tejtermeleshez kell az extra kaloria es a szervezet igy "szerzi be" az energiat. Nem tudom, de en soha eletemben nem voltam edesszaju es most igen.
7/9 anonim válasza:
Igen! A lényeg, hogy jó sok szénhidrát legyen benne! :D
8/9 anonim válasza:
Nálam is ugyanígy van, tetézve azzal, hogy terhességi cukorbetegség miatt végigdiétáztam a terhességet és könnyebb voltam szülés után, mint szülés előtt. Teljesen ki voltam éhezve szülés után. De sajnos a kilók jönnek vissza, mert szoptatás miatt eszek rendesen, és sok-sok édességet is kívánok.
9/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!
Megnyugtato h nem csak en vagyok igy.:)
En is nagyon kivanom a csokit de a kisfiamnak szorulasa lesz tole.
Az alakommal nekem sincs bajom mert bar sokat eszek de a baba leeszi rolam,szerencsere.
Mindenkinek jo szoptatast-nassizast:)
2009. júl. 28. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!