Visszafordítható az apadási folyamat, ha az én hibámból van?
A hétvégén esküvőn voltunk többszáz kilométerre otthonról. Egész nap vagy úton voltunk vagy pedig az esküvőn, így mindkét napon csak egyszer volt alkalmam anyatejet adni 2,5 hós babámnak. (egyébként is csak annyi tejem van hogy minden 2. etetésre tudok adni neki annyit hogy jóllakojon).
Ma kifejtem a tejet és teljesen lecsökkent a mennyisége, már csak 10-10 ml jött a cicikből. Vissza tudom hozni még az eredeti mennyiséget (alkalmanként 50-50ml)??
Ebéd mellé 1 doboz alkohol mentes sör!
Pár napig iszod lesz tejed!
Sok sikert!
Többszáz kilométert utaztunk, időre mentnk és a kocsiban mások is voltak, én pedig kizárólag a férjem jelenlétében vagyok képes szoptatni, más előtt nem megy, és ha menne sem tenném, mert ehez az intim pillanathoz senkinek semmi köze.
Sajnos ezért alakult így, és mivel egyébként is felesben kap tápszert és anyatejet a babám, amikor nem tudtam szoptatni akkor tápszert kapott, ami nem volt neki idegen íz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!