Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyukák! Ti mit gondoltok a...

Anyukák! Ti mit gondoltok a tejserkentő porról? Csak a figyelmetekbe ajánlanám!

Figyelt kérdés

Másnak is volt hasonló tünete?

Kb majdnem 10 napig szedtem a port.Enyhén hasfogó hatását éreztem.A babám is nehezebben kakilt.

A 10 nap után délután a két kezecskéje görcsölni kezdett.Kórházba mentünk, ahol kiderült, hogy a vérben lévő kalcium szintje az egekben van.Nem állítom, hogy a görcse ettől lett, de a koponya és a hasi ultrahangon mészlerakódások keletkeztek az agyában és a veséjében.

Pedig a port kiírás szerint szedtem.Beszéltem a patikával én is valamint a kezelőorvosunk is és kiderült, hogy rengeteg kalciumot tartalmaz.Az egyik összetevő calcium carbonicum amit általában (ha jól tudom) hasmenésre szoktak adni.

Ezek után én nem hiszem, hogy hatásos lenne.Azoknak sem ajánlanám, akiknek kalcium hiányuk van.

Bízom benne, hogy ezek a lerakódások felszívódnak és nem okoznak a későbbiekben problémát.

2009. júl. 27. 13:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én már egy hónapja iszom,de eddig nem vettem észre semmi gyanúsat.Na most kihagyom egy ideig és meglátom mi lesz.

De én is be akarom vizsgáltatni,lehet van benne olyan is ami nem oda való.

2009. júl. 28. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!