Görcsöl a 2 hetes kisfiam. Nagyon és nagyon gyakran, mit tegyek, nem tud aludni sem ez miatt. Lehet adni neki teát, vagz valami más természetes cuccot?
Szia!
Én is így jártam, amikor ennyi idős volt a fiam. Az Infacol jó, de nem elég. Mi mellette Normaflore kúrát tartottunk. Napi 1X fél fiolával kapott. És kb. 2 nap alatt javult, de a kúrát nem szabad abba hagyni. Még most - 4 hónapos - is néha adok neki, vagy a Gripe Water is sokat segített. Én támogatom ezeknek a használatát.
Mert látom a fiamon, hogy jobban érzi magát tőle.
Üdv
Szia! Az én babám rettenetesen hasfájós (volt). 6szor eszik egy nap, 3-4-szer kap szopi előtt infacolt, ha nagyon görcsöl a hasa, akkor egy kávéskanál gyógyszertári, dktornéni által felírt görcsoldót (bár éjszakára lefekvés előtt mindenképp adok neki), és 3-szor egy nap (reggel-délben-este) homeopátiás bogyót (chamomilla vulgaris 9 ch) ezt egy-két csepp vízben feloldom és két szopi között beadom neki (előtte utána fél órával ne egyen, igyon semmit). Ez a 3 nekünk együtt használ, külön-külön is próbálkoztunk, de úgy hiába...A lényege a homeos bogyónak, hogy el kéne szopogatni, de mivel ők erre még nem képesek, így minimális vízben kell feloldani, hogy ne nagyon tudja lenyelni, és ugyanúgy a nyálkahártyáján keresztül szívódjon fel, mint a felnőtteknek.
Kitartást és türelmet kívánok neked!
Egy 10 hetes kisfiú anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!