Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mivel fehérítitek az anyatejes...

Mivel fehérítitek az anyatejes kakit a textil pelusból, rugikból?

Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 12:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én beáztatom mosószeres vizbe, kb 2 nap után már ki lehet mosni, kijön. De azt mondják, ecetes vizbe kell áztatni, akkor nem szedi ki a szinét, és tiszta lesz.
2009. júl. 25. 13:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem 40 fokon a dreft mosószer+Lenor öblítő eddig csodálatosan kiszedte:)
2009. júl. 25. 13:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Semmivel.Nem is áztatom.Ariellel mosom és lehetőleg napon száritom.Az utobbit ugy mondták.Nem hittem de kiprobáltam,majd a szememnek nem hittem.Ha lehetőséged van ne áztasd,azonnal mosd ki.Viszont probáld ki a Vanis szappant,elötte át dörgölöd a ruhát,majd be a mosogépbe.És az nem is drága.
2009. júl. 25. 13:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én beáztatom meleg, mosószeres vízbe; hagyom egy fél napig legalább, aztán 50 fokon kimosom. Eddig mindig kijött mindenből.

2009. júl. 25. 13:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Én német persillel mosok (müllerben van ilyen, mert, amit magyarországra gyártanak, az rosszabb minőségű), és kihozza a foltot, de nekem még a caola szappant is ajánlották.
2009. júl. 25. 14:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Mosózódába áztatom, a Müllerben lehet kapni, máshol még nem láttam.

Majd 70 vagy 80 fokon kimosom sima folyákony mosószerrel,amihez szintén rakok mosószódát, öblítőt nem használok.

2009. júl. 25. 16:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekünk a vanish szappan vált be tökéletesen,ezzel mosás előtt bedörzsölöm a foltokat majd ugyanúgy mosom,ahogy szoktam(40 fokon,kímélő programmal,babamosószer és silan öblitő) és tökéletesen kijön.
2009. júl. 25. 17:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Én mindig azonnal beáztatom mosószeres vízbe, ha fehér a ruha, vagy pelusról van szó akkor a fehér domestosba. Amennyire tudom kidörgölöm belőle, aztán be a mosógépbe. A napon szárítom - ha az évszak engedi - és eddig minden kijött szépen.
2009. júl. 26. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!