Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyukak, akiknek rengeteg a...

Anyukak, akiknek rengeteg a tejük, hogyan csökkentitek a tej mennyiseget?

Figyelt kérdés
Leadni nincs lehetöseg(külföld),lefagyaszva is rengeteg van mar.Fejni nem akarok,mert akkor meg több lesz es igy is szenvedek töle.A babam sokszor fuldoklik,mert spiccel a szajaba a tej es nem gyözi nyelni...mit tanacsoltok,h kevesebb legyen a tejem?
2012. aug. 23. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is sok volt. De jo volt, hogy a fagyasztoba elraktam mert egy ido utan meg keves...elkezdtem dolgozni es hiaba vittem magammal a fejogepet csaknem olyan mint egy szippantyus kisember! En nem ittam annyit....9 honaposan kapott szajpeneszt es nem kellett a cici sem tovabb. Menny idos a Kicsiked?
2012. aug. 23. 20:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy sok van. Ha elkezded apasztani, előfordulhat hogy annyira lecsökken, hogy nem lesz elég a babádnak. Akkor fogsz rájönni, hogy mennyire isten áldása is az anyatej. Nem kell hűtőben tárolni, nem kell melegíteni, nem romlik meg, nem szennyeződik...
2012. aug. 23. 20:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

mekkora a baba?

nekem is így volt az elején de nekünk 6 hónapig volt tejtestvérünk is :-)

szal 2 gyereknek adtam tejet + ami a fagyóba került

mikor már nem kellet adnom tejet akkor kb 1-1,5 hónap volt mire nem ömlött annyira a tej és beállt a saját babám igényéhez

de addig sokszor feszült és fájt hideg vízzel borogattam csoda h nem gyulladt be

szal hagyd abba a fejést és hideg vízzel borogasd masszíroz ha feszül

2012. aug. 23. 20:16
 4/6 A kérdező kommentje:
6 hetes a kisfiam.Örülök is,h van tejem,de ez nagyon sok es rettegek,h begyullad ugyanugy,ahogy az elsöszülöttemnel.Akkor sajnos el kellett apasztani emiatt.Probalom borogatni es borsmenta teat iszok a vedönöm javaslatara,de nincs hatasa. Csak csdökkenteni akarom,nem elapasztani.
2012. aug. 23. 20:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Arra hogy erős a reflex, a függőeleghelyzetű szopilenne a legjobb megoldás!

Mi úgy csináljuk (születése óta),hogy én ülök a kanapén,és ő szét tett lábacskáival "ül" A combomon!Így nem fuldoklik,így is még sokszor bukik :( nekem is spriccel!

Meg nekem a jegeléstől lett kevesebb, és most kezdbeállni!3,5 hós!

A jegelés az melltartón keresztül egy zacsi borsóval szopik előtt!

kb másfél hete van csak annyi amennyinekikell, de még így is csöpög a másik mellemből szopi közbenolyan délután 3 ig!utána már nem:)

2,5 éves és3,5 hós csajok anyuja

2012. aug. 23. 22:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen köszönöm a valaszokat!
2012. aug. 24. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!