Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mitől lehet hogy hol több a...

Mitől lehet hogy hol több a tejem, hogy meg kettőből kell etetnem ugyanazt a mennyiséget mint máskor, hogy elég legyen? El fog apasztani a tejem?

Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 17:16
 1/3 ANDREA21 ***** válasza:

Méred a babádat szopi előtt és után? mert ha ugyanazt a grammot issza mindig akkor lehet kezd apadni. Te tegyél meg mindent azért h legyen tejcsi ciciből, mert attól jobb nincs!!!

Van tejserkentő tea: Hebária Laktoherb teakeverék

Igyál meg legalább 2-2,5 liter folyadékor egy nap, és egyél 3 óránként

Ez mind nagyon, de nagyon fontos!!!!

Ja, és ne dolgozd agyon magad, ha lehet (házimunkára gondoltam)

2012. jún. 5. 18:09
 2/3 ANDREA21 ***** válasza:
Előző vagyok. A sört is dícsérik, de nekem nem segített, csak a tea
2012. jún. 5. 18:10
 3/3 A kérdező kommentje:

Szia!

igen szoktam mérni, és 2* fordult elő idáig ( mikor haza jöttünk a kórházból és 2 héttel később)hogy a másikból kellett potólni ugyanazt a mennyiséget amit egyébként egyből szokta enni.

iszok Laktoherb teát, viszont nem szoktam 3 óránként enni, és napi max 1,5-2 l vizet iszok(a teával együtt). Ez lehet a baj?

2012. jún. 5. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!