Nem lesz semmi baja a babámnak?
Felénk valami virus van és engem is elfogott, hánytam, hasmenés meg fáj a gyomrom. Érdekelne hogy szoptathatom ennek ellenére tovább a 16 napos fiamat? Nem szeretném hogy baja legyen.
Előre is köszi a válaszokat.
Szia!
A dokivizit nem hiszem, hogy ártana, de ha vírus, akkor arra ő sem fog tudni mit mondani/adni, szóval nincs sok értelme.
Viszont, a fertőzésre adott immunválasz közben termelődő ellenanyagból a babád is részesül a tejjel, ami hatalmas kincs, úgyhogy véletlenül se hagyd abba a szoptatást! Csak nagyon szélsőséges esetben (pl. TBC, HIV) tilos a szoptatás, enyhe betegségeknél nem, sőt, csak védi a babát.
Én a januári influjárványkor kaptam be de durván, úgy kellett szószerint felmosni a padlóról. A lányomon, aki szintén ott volt előzőleg a vírusgócban (kh) és akit ennek ellenére szoptattam, összvissz egy nap alatt átment egy kis nyügivel és nemakarokennivel. A családban ő úszta meg egyedül! :)
17 hónapja szoptató anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!