Az első napokban a legtöbb anyukának fáj, mivel egyrészt kell egy kis rutin anyának és babának is megfelelően megtanulják, másrészt a mellbimbó is érzékenyebb. De idővel teljesen bele lehet jönni. Az én kisfiam az első héten vérhólyagot szívott a mellbimbómra, minden egyes szoptatáskor, ahogy ő elkezdte szívni, az én könnyeim folytak a fájdalomtól... :S De 1-2 hét alatt belejöttünk. Utána egyáltalán nem fájt, csak ha harapott mikor jött a foga. Több mint két évig szoptattam.
2012. aug. 22. 16:07
2/7 anonim válasza:
Az első időben igen, de nem a szoptatás, hanem a mellbimbó! Mivel nincs tejed a baba próbálkozik, és elég nagy megterhelés éri a mellbimbód! Majd a tejbelöveléskor feszülhet!
2012. aug. 22. 19:17
3/7 anonim válasza:
a mellbimbóm az első pár hétben pokolian fájt.kb 3-4hétig kinszenvedés volt, sirtam-mindig mondtam h ennyi volt nem csinálom többet(persze ez a következő etetésig tartott) aztán egyszer csak mintha elvágták volna...onnantól lett igazán élmény a szoptatás!!a legszebb dolog a világon...
2012. aug. 22. 22:56
4/7 anonim válasza:
tud fájni, de normális esetben a kezdeti hozzászokás után gond nélkül, szinte észrevétlenül is tud szopizni. egy nyugis, bensőséges randevúvá válik :-)
2012. aug. 23. 14:03
5/7 anonim válasza:
IGEN. ezt sehol nem reklámozzák az anatej fanatikusak, hogy olyan irgalmatlanul fáj, hogy csak na. Persze változó emberenként de a ölegtöbb embernek nagyon fáj.
A mellbimbo elöször, majd jöhet egy tejdugó ami aztán begyullassza a mellet és akkor kínokat élsz át szó szerint. Nem tudom mi de valami még is azt súgja tovább... föleg ha van tejed.
nekem az elsö gyereknél nagyon kevés volt, így ez a fájdalom mégjobban vissza vetett és teljesen elapadt, a másodiknál viszont beindul a fájdalom elött a tejem, így hiába éltem át poklot 3 hétig, még is csináltam, volt hogy paracetamolt vettem be majd mikor az hatott akkor folyamatosan cicre tettem, hogy kiszívja a tejelakadást.
De igen iszonyat fájdalom az elej.
2012. aug. 23. 14:57
6/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előzőhöz.
Én csak fejek, és cumisüvegből kapja.
2012. aug. 23. 21:17
7/7 anonim válasza:
Nekem a már a kórházban kisebesedett a cicim annyira szívott. Azóta pedig csak akkor fáj amikor elkezdi a szopit, amikor már megvan a vákuum akkor már csoda érzés.
Ha begyullad a cici akkor aztán a szopi elejétől a végéig fáj. Sajnos én ezzel a gyulladással 2 hetente szembe kerülök, de nem adom fel. Mindent megteszek a picimért, hogy neki a legjobb legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!