Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Felesleges anyatej. Mit...

Felesleges anyatej. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Már ott tartok hogy kiöntöm... Sok van,és nem tudom felhasználni,a fagyasztó tele van.

Anyatej állomás a közelben nincs,és olyan anyuka sem akinek szüksége lenne rá :(

Valami ötlet?

2012. aug. 22. 12:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Esetleg nem tud mégis vkit a védőnőd, aki örülne neki?
2012. aug. 22. 12:15
 2/11 A kérdező kommentje:

Majd megkérdezem,jobb ötletem nekem sincs.

Pedig szívesen,ingyen odaadnám bárkinek akinek szüksége van rá,mégiscsak anyatej és nem tápszer! Egészséges vagyok,és a 2. gyerekemnek sok ez a mennyiség,ugyanis ő nem szopik,csak fejek,így cumiból kapja. Sokat olvasom itt hogy van akinek kevés a teje és tápszerrel pótolja, ilyenkor mindig eszembe jut hogy én meg már a kiöntésen gondolkozok?...

2012. aug. 22. 12:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Csak tudod, ebben meg az is benne van, hogy bár te tényleg jó szándékból adod, és tudod, hogy egészséges vagy, de őszintén szólva, bevizsgálás nélkül nem biztos, hogy adnám a lurkómnak más tejét. De remélem érted, nem ellened írom! Próbáld meg a védőnőt, mindenképp érdemes.
2012. aug. 22. 12:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm főzeléket főzött a fölösleges anyatejből. Ugyanúgy, mint a tehéntejből. Ezt lehet adni a nagyobb gyereknek is, és még jót is teszel vele. Egy próbát megér.
2012. aug. 22. 12:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a nagyobb gyermeked? Ő nem inná meg? Még mindig jobb mint kiönteni.
2012. aug. 22. 15:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Ajánld fel az Anyatejmissziónak: [link]
2012. aug. 23. 04:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Pont most volt erről a tévében nem tudom láttátok e az adást,hogy kevés a tej leadó Anya aneten meg feketén árulják!

Bocsáss meg nem ellened szól jó szándékka l írtad!De szerintem így bevizsgálatlanul nem lehet leadni!

Csomó vizsgálat kell előtte én is tej leadó vagyok!

És fagyasztott állapotban nem vesznek át tejet csak frissen és azt is vizsgálják!

Szerintem használd főzésre a gyerkőcöknek nagyon sok kajcsiba jó!

2012. aug. 23. 12:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha anyatejként nem tudod hasznosítani, használd sima tejként. Meginni nem olyan jó, mert más az íze, de kakaót, pudingot, tejbegrízt készíeni, főzni vele simán lehet. Még mindig jobb, mintha kiöntenéd.
2012. aug. 23. 13:11
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem szívesen innám meg a saját termékemet,még főzve sem,remélem értitek :D

27 hónapos lassan a lányom, nem érdekli már az anyatej,7 hónaposan megunta...

Mi ez az anyatej misszió? Mindjárt elolvasom.

Miért nincsen több anyatejleadó állomás? Én Komárom megyei vagyok,itt a legközelebbi csak Pest.

Fagyasztottan nem veszik át a tejet? Akkor hogyan? Hűtőtáskában viszel 2 napi adagot vagy mi? /mert hűtve ha jól tudom csak 2 napig tartható el/ Nem tudom elképzelni hogy működik a dolog.

2012. aug. 23. 14:30
 10/11 anonim ***** válasza:

12:32.-es vagyok nálunk 2 naponta viszik el házhoz jönnek érte adnak steril üveget amibe gyűjteni kell

hűtőben, +4 fokon ne a hűtő ajtajában tárold nem romlik meg.72 órát is kibír!

Tehát viszik és adják a csere üveget fagyasztott állapotban nem viszik el mert a be gyüjtött tejet vizsgálják majd alacsony hőfokon pasztörizálják,hogy az értékes anyagok ne vesszenek el!Az anyatej missziósok sem veszik át fagyasztva azt hiszem,de ebben nem vagyok biztos!

2012. aug. 23. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!