Valaki menstruált szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
Én szülés után 1 hónappal elkezdtem menstruálni és azóta is rendszeresen megjön, pedig a kicsi csak szopizik az elejétől kezdve. Volt már valaki akinél ez előfordult? A védőnőm ilyennel a praxisa alatt még nem találkozott, pedig nem ma kezdte a pályáját!2012. aug. 14. 13:45
1/9 anonim válasza:
A védőnőd meg honnan jött?
Én nem vagyok védőnő, de ezek szerint több menstruáló és szoptató nővel találkoztam, mint ő.
Nekem 6 hétre megjött szülés után, tök rendszeres lett onnantól kezdve, én meg vígan szoptattam még hónapokon át.
S nem vagyok egyedül a környezetemben ezzel.
2/9 anonim válasza:
hát nem tudom hány éves a védőnőd:)én is végig menstruáltam az első gyerek szoptatása alatt.A másik kettőnél csak azért nem mert szünet nélkül kell szednem a fog,gátlót.
3/9 anonim válasza:
Hát fura egy védőnő!!!Vagy csak nem tudott róla...nem mindenki jelenti ezt be...
6 hetes volt a lányom,hogy megjött,és onnantól rendszeresen...pedig nagyon sokáig szopizott.
4/9 anonim válasza:
Érdekes, szerintem ez nem olyan meglepő dolog.
Nekem is megjött az elején, és én is sokáig szoptattam.
Lehet nem jelentik be a védőnőnek a nők, de ettől függetlenül sem értem, hogy miért lepődött meg. Szoptatás alatt menstruálni nem egyedi és nem különleges dolog.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Örülök,hogy nem vagyok ezzel egyedül!
2012. aug. 14. 14:09
6/9 anonim válasza:
szülés után 4 hónappal jött meg, utána 28naponként, nem volt vele gondja sem a babának, sem nekem.
7/9 anonim válasza:
Szülés után kb két hónap múlva megjött és rendszeresen meg is volt mind két gyermekemnél. Több ilyen anyukát ismerek akinek megvolt közben. Érdekes,hogy a védőnőd nem találkozott még ezzel...
8/9 sumergo válasza:
Én is ugyanígy voltam, mint te, és az én védőnőm is csodálkozott ezen. Mondta, hogy ez nem gyakori, főleg, hogy ennyire korán megjön, a szoptatással meg nincs gond.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 16. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!