Milyen tej hasonlít legikább az anytejre?
Figyelt kérdés
Mert az oké, hogy a tehén tejét azért nem kaphatja a baba, mert más, mint az anyatej, nem tudja úgy megemészteni. De vajon van olyan állat, amelyiknek a teje az emberéhez hasonló?
Ja, nem akarok ezzel kísérletezni, meg már nem is szopizik a fiam, de érdekelne.
2008. máj. 9. 10:52
1/4 anonim válasza:
nincs, ezért találták ki az anyatej pótló tápszert.
(bár talán a csimpánzé, vagy a gorilláé lehet, hogy megfelelne)
2/4 anonim válasza:
a kecske tej. sok országban adják a kisbabáknak.
mikor pici voltam sokszor rosszul voltam az anyatejtöl és korházba kerültem, azt mondta az orvos nem birom az anyatejet ezért ha lehet akkor kecsketejet kapjak szerencsére pont 2 szomszéddal arébb volt kecske. gondolom nem ugyan az.
3/4 anonim válasza:
Valoszinuleg a kecsketej, mert en pl. tejallergiam van azt megis sokan ajanljak hogy probaljam meg mer azt mas tejerzekeny is megissza..tehat nem is olyan zsiros..de ezt azert megkerdeznem biztire egy szakertotol,dr tol.
4/4 anonim válasza:
Kecsketej!!! A keresztfiam ezen nőtt fel. Csak K-vitamint kellett adni neki hetente, mert az nincs a kecsketejben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!