Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen tej hasonlít legikább...

Milyen tej hasonlít legikább az anytejre?

Figyelt kérdés

Mert az oké, hogy a tehén tejét azért nem kaphatja a baba, mert más, mint az anyatej, nem tudja úgy megemészteni. De vajon van olyan állat, amelyiknek a teje az emberéhez hasonló?

Ja, nem akarok ezzel kísérletezni, meg már nem is szopizik a fiam, de érdekelne.

2008. máj. 9. 10:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

nincs, ezért találták ki az anyatej pótló tápszert.

(bár talán a csimpánzé, vagy a gorilláé lehet, hogy megfelelne)

2008. máj. 9. 10:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

a kecske tej. sok országban adják a kisbabáknak.

mikor pici voltam sokszor rosszul voltam az anyatejtöl és korházba kerültem, azt mondta az orvos nem birom az anyatejet ezért ha lehet akkor kecsketejet kapjak szerencsére pont 2 szomszéddal arébb volt kecske. gondolom nem ugyan az.

2008. máj. 9. 11:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg a kecsketej, mert en pl. tejallergiam van azt megis sokan ajanljak hogy probaljam meg mer azt mas tejerzekeny is megissza..tehat nem is olyan zsiros..de ezt azert megkerdeznem biztire egy szakertotol,dr tol.
2008. máj. 9. 13:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Kecsketej!!! A keresztfiam ezen nőtt fel. Csak K-vitamint kellett adni neki hetente, mert az nincs a kecsketejben.
2008. máj. 9. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!