Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyibe kerül egy havi...

Mennyibe kerül egy havi tápszer adag?

Figyelt kérdés
2008. máj. 8. 20:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Valamelyik válasznál olvastam, hogy 8000-10000 Ft körül :o(
2008. máj. 8. 21:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Á, annyiba nem. De ez attól is függ, hogy mekkora a baba. Nekem a babám akkor kezdett tápszert kapni, amikor egyszer egy nap már főzeléket evett, így napi négy tápszer volt (hét mércéskanálnyi egy adag). Mi a BEBA1-et vesszük, abból két doboz (annyit szoktam egyszerre feliratni) olyan 1300. Általában a havi tanácsadáskor iratom fel, és utána még egyszer ugyan ennyit kell feliratni két tanácsadás között. Az tehát nagyjából egy hónapra négy doboz, ami 2600 forint körül van. Persze vannak drágább tápszerek, úgy tudom, a HA változata 2000/doboz. Az lehet 8000 egy hónapra, de nem igazán értem, hogy sok gyerekorvos miért egyből a hipoallergént írja fel, amikor a legtöbb babának teljesen jó a sima is. Gondolom azért, mert az drágább.
2008. máj. 8. 21:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Simán kijön a 10.000 Ft, mi HA Start-ot eszünk, ami hipoallergén, 4 hetesek múltunk és kb. 6 napra elég egy dobozzal (egy doboz 2.000 Ft). Nemcsak pollenallergiám van, hanem lisztérzékeny is vagyok, így én és a gyerekorvos is a hipoallergént választjuk neki.
2008. máj. 9. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!